Печат

СНИМКИ: Грандиозен спонсор за ДЮШ и нов спортен директор в Локомотив

вкл. .

predstaviane aktavis

Локомотив Сф, както вече бе анонсирано, се сдоби с нов спонсор за своята ДЮШ в лицето на мощната фармацевтична компания „Актавис“. Същевременно президентът на клуба Иван Василев обяви официално и назначаването на нов спортен директор – Ивайло Паргов, който също присъства на представянето.

Събитието се състоя в столичния хотел „Шератън“ и бе уважено от спортния министър Красен Кралев, областния управител Веселин Пенев, кметовете на три столични общини, заместник-председателя на Народното събрание Явор Хайтов, представителя на Изпълкома на БФС Емил Костадинов, който е с ресор детско-юношески футбол.

От името на „Актавис“ думата взе един шефовете на компанията за Източна Европа Питър Беркуист, който разкри плановете й за работа в Локо Сф.

„Избрахме Локомотив Сф и се надяваме на дългосрочна съвместна работа. Договорът ни е тристранен – с клуба и с частната футболна школа „Надежда“, на която шеф е Ивайло Паргов. Искаме много деца да имат достъп до нашия проект. Ангажираме се за 4 години, сумата, която ще инвестираме е конфиденциална. Ще направим изкуствено игрище, ще осигурим екипировка за децата и треньорите. Треньорите ще бъдат обезпечени финансово, ще бъдат пращани на специализация в чужбина“, разкри Беркуист.

„Надявам се и искам до 4 години на неофициалното Световно първенство за деца и юноши първенецът да се казва Локомотив Сф. Нашите деца ще участват в него – това е турнирът „Готия къп“ в Гьотеборг. А аз си представям как от моята вила соча с пръст телевизора и казвам: Ето, тези деца са от школата на Локомотив Сф“, добави шефът в „Актавис“, който е швед по националност.

източник и още снимки: http://lokosofia.gong.bg/

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

LokomotivSF
LokomotivSF Край на мача: Локомотив - Лудогорец 2 сладко 1:0! #lokosfinfo
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...

   
 • Благодарим за коментара! Много хора, не ползват фейсбук, правим организация от пролетта да излъчваме ...

  Прочетете още...

   
 • Успех Илиянчо!!!!!

  Прочетете още...

   
 • Скъпи Локомотивци,не трябва да съжаляваме че не сме поканени в ЦИРКА,защото и това начинание на ...

  Прочетете още...