Печат

Локомотив - Ботев (Вр) понеделник 31 юли 18:30 2 кръг ВПЛ ст. "Локомотив"

вкл. .

home botev vr

В понеделник 31 юли 2017 г. от 18:30 часа Локомотив посреща Ботев (Враца) в първи домакински мач за сезон 2017/2018. В началото на месеца и в първи мач от предсезонната подготовка железничарите победиха врачани с 3:1. В мача си от първия кръг тима на Ботев, воден от Сашо Ангелов победи Марица (Пловдив) с 2:1.

Мачът е телевизионен и поради това ще се играе в делничен работен ден. За Ваше улеснение може да закупите билети онлайн, а също и от касите на НДК, Арена Армеец, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Ориндж и другите партньорски каси на тикетпро, които може да видите тук.

За да закупите билети онлайн кликнете тук за връзка с ticketpro.bg

Припомняме, че в продажба вече са и сезонните абонаментни карти, които ще се продават и в в кафето между официалния и помощния терен от 9:00 до 20:30 ч., а ветераните на Локомотив могат да получат карти за достъп за двубоите на наследилите ги железничари във всеки работен ден между 8:30 и 17:30 часа в офиса на клуба.

Увеличаваме цените с идеята, допълнителните средства да подпомогнат част от финансиране на футболния клуб. Както знаете нашата цел е да изградим нов финансов модел и Локомотив да не разчита на един човек за своето финансиране. Локомотив е един от много малкото клубове, в които работи честно, плаща се навреме и не се дължат пари на никой. Призоваваме всички Локомотивци да подкрепят  възраждането на Локомотив. Закупувайки карта или билет вие дарявате средства за възраждането на Локомотив, всеки лев е помощ за общата ни кауза, страст и любов.

Елате и подкрепете Локомотив по пътя, който заедно ще извървим!!!

източник: http://www.fclokomotiv1929.com/

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ