Печат

Локомотив стартира с 23-ма футболисти, без Караджинов и без яснота за В или Б група

вкл. .

r 1024 768 loko sf

Локомотив Сф направи първата си тренировка от своята лятна подготовка в куриозната позиция да не знае къде ще играе през новия сезон.

„Не за първи път започваме в трудна позиция, има някои неща, които не зависят от нас. Когато излезе решението дали ще играем в „Б“ или във „В“ група, тогава ще реагираме. Чакахме доста, трябва да проявим още малко търпение“, сподели старши треньорът Антон Велков.

Той изведе за първото занимание 23 футболисти, от които трима играчи на проби. От клуба обаче не пожелаха да уточнят имената на изпробваните момчета на този етап.

Спрямо миналия сезон, когато Локо Сф игра в четвърта дивизия, напуснал е само Костадин Велков, който отиде в Нефтохимик. За неговия брат Николай Велков и за Дарко Савич засега се изчаква дали ще останат.

Велков обаче изрази надежда, че както Савич, така и Караджинов ще бъдат част от Локо Сф, независимо дали като играчи,или като треньори в ДЮШ, където работят от миналата година.

Наставникът е с надеждата, че ако отборът получи зелена светлина от БФС да играе направо в „Б“ група, ще могат да бъдат привлечени попълнения, достойни за втория ешелон, като се има предвид и името на Локомотив Сф.

„Железничарите“ засега не планират лагер извън София. Тимът има само принципни договорки с някои други отбори за контроли, без да са уточнявани дати. Всичко зависи от крайното решение – дали отборът ще играе в „Б“ група или в Югозападната „В“ група, закъдето спечели промоция.

Текст и галерия от ГОНГ.БГ

 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ