Печат

Децата на Локо (София) спечелиха групата си на "Готя Къп"

вкл. .

Децата на Локомотив (София) набор 2003 спечелиха групата си в най-големия юношески футолен турнир в света - "Готя Къп" в Гьотеборг. Малките "железничари" звършиха наравно 0:0 с тима на местния Кунгсбака в последния си мач от група "31" и след като в първите си два двубоя взеха две победи - 2:1 над Екерьо и 2:0 над финландския Тампере, продължават напред като първи със седем точки.

В днешния двубой българчетата отново, както в първите два мача, имаха превъзходство на терена, но не успяха да го материлизират в голове. В крайна сметка това не оказа влияние и Локо продължва напред. Елиминационната фаза започва утре, като нашите момчета се изправят срещу тима на Тросвик Рьод от 09:00 часа в 1/32-финала.

"Трпъката от преживяването на тези деца ще им остане години наред. Радвам се, че с хората от "Актавис" успяхме да създадем толкова незабравими емоции на толкова много деца. Организацията тук е невероятна. С господин Бергкуист имаме идея да правим нещо подобно и в България, което ще бъде в изключителна полза на футбола у нас", каза директорът на школата на Локомотив - Ивайло Паргов.

източник: http://www.sportal.bg

Видео: Готия къп набор 2003 Екеро - Локомотив 1:2

Видео: Готия къп набор 2003 Локомотив - ТПВ Тампере 2:0

Видео: Готия къп набор 2003 Локомотив - Кунгсбака 0:0

Видео: Децата на Локо разказват за победата над Тампере

Ивайло Паргов: Горд съм, че това което обещахме за школата на Локомотив, го изпълнихме

Share

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ