Печат

Необходима ни е помощ, попълваме екипа на lokosf.info

вкл. .

writersПовече от 4 години, над 1200 статии и вече над 10000 посетители на месец, това е накратко историята на lokosf.info в цифри.

Нуждаем се от помощ за да може lokosf.info да продължи да бъде локомотивската медия, която да дава актуална и точна информация без да ви залива със синя, червена, зелена, платена мъгла.

Доскоро Локомотив се бе превърнал в спортна пустиня, но благодарение на много активни хора, базата вече се подобрява, а спортовете започват да възвръщат своя блясък. Това носи все повече новини, което дори предразполага към преструктуриране на началната страница на сайта.

Екипът ни е все по-натоварен и без нови автори, няма да можем да сме актуални и някои рубрики на практика ще изчезнат.

Затова търсим локомотивци, които да пишат в следните раздели:

- ДЮШ

- А отбор Двубои

- Спорт

- Джудо и самбо

- Ръгби

- Водна топка

- Волейбол

- Бокс

- Художествена гимнастика

- Шахмат

- Баскетбол

- От 1929 рубрика за историята на Локомотив

Станете част от екипа ни, заплащане няма, но има удовлетвореност, че допринасяш за каузата Локомотив. Писането на статии не е по-сложно от писане в Word, някой форум или фейсбук, а когато някой се нуждае от помощ ще сме насреща. Често "писането" дори е просто копиране на информацията от други сайтове, които е необходимо да се следят редовно. Ако ви притеснява правописът (или краснописът) Ви - има кой да се занимава с редакцията на текстовете.

Моля, желаещите да изпратят имейл на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като в него е необходимо да уточнят рубриката, в която са избрали да пишат.

Подкрепете lokosf.info и станете автор!!!

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ