Печат

Даниел Пеев с призив за помощ към феновете

вкл. .

daniel peev

Капитанът на Локомотив Сф Даниел Пеев излезе с призив към феновете на неговия тим и на ЦСКА за оказване на помощ към сериозно болен футболист. Това може да стане преди мача между двата отбора в сряда, 21 септември, от 16 ч. или на дарителска сметка.

Ето призива:
„Скъпи приятели на футбола,
Обръщам се към Вас с молба за дарение – нека всички заедно да помогнем на един бивш футболист на ФК Миньор Раднево и мой приятел. Това е Георги Богданов, който бе диагностициран с тежка диагноза - рак на костите.

Нека отново докажем, че футболът е велика игра и успява да обедини всички фенове, в случая локомотивски и армейски привърженици, които ще присъстват на трибуните, подкрепящи своя отбор до последния съдийски сигнал. Можем и трябва да покажем добрата страна на играта и заедно да помогнем на едно младо момче и неговото семейство в този тежък момент.

Използвам възможността да изкажа своята огромна благодарност на капитаните на отборите от Първа и Втора професионална лига за проявената човечност.
Пред стадион „Локомотив” ще има поставени касички, в които ще можете да направите своите дарения, както и на дарителската сметка по-долу.

НЕКА ВСИЧКИ ПОМНИМ, ЧЕ СЪДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА”, пише Даниел Пеев.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
ГЕОРГИ ПЕТРОВ БОГДАНОВ
02/0000000023838222

BGN
IBAN: BG65STSA93000023838222
BIC: STSABGSF

С уважение към всички Вас,
ДАНИЕЛ ПЕЕВ

 

Обсъжда се възможността кутиита за даряване да останат и за мача Царско село - Левски на 22.09.2016 г.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ