Печат

Локомотив - Марек 06/12/2014 14:00 часа, ст. "Локомотив"

вкл. .

home marek
Изправяме се срещу дупничани в мач, в който ако спечелем 3 т. ще дишаме доста по-спокойно зимата, вероятно в заветната Първа шестица. Или поне ще затвърдим оставането си в "групата на майсторите", ако стане (както се очаква) половината отбор напусне през паузата.

Говори се, че в сряда или в четвъртък Ниолайчо Гигов е раздал по 1 000 лв. на футболистите и до някаква степен малко-отмалко е намалил напрежението сред играчите, но със сигурност това е капка в... купичката от това, което им дължи.

Събота е и Никулден (някой има имен ден!!!), така че заповядайте на празник на стадиона в квартал "Свобода", където ще може да се подготвите за последно тази година с подаръци за Ваши приятели или близки за предстоящите празници - на самия вход на стадиона ще се продават юбилейните артикули на отбора и фен-организациите, както и култовите книги "По коловозите на любовта", "Локомотив - наследникът на ЖСК" и трите излезли до момента тома от поредицата "Локомотив" (София) през годините". Има голяма вероятност да бъдат готови и юбилейните официални значки, както и календарите на отбора за 2015 г. като цената им се очаква да бъде около 5 лв.
 
Дет' се вика - стига с простотията на (ИМЕННИКА) Николайчо, Чавко и Рендьо сме се занимавали - да го ударим на просвета, празници и веселба... или пък да вземем да им попеем на уше, така, предновогодишно. Не е като да не са заслужили.
 
Билетите за мача са с цена 10 лв., пенсионери и учащи влизат с 50% отстъпка, а деца под 14 г. безплатно със задължителен придружител.
Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

начало 5:00

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Здравейте, моля обадете се на тел. 02/936 52 22 или 02/936 05 35 или пишете на email: office@fclokomotiv1929.com ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, дали набирате момчета набор 2006г? Може ли за отговор на vesela_19@abv.bg. Благодаря за ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, бих искал да закупя шапка и шал от юбилейната серия. Ако случайно имате и фанелка с цветовете ...

  Прочетете още...

   
 • Как се става член на Виена - Локос?

  Прочетете още...