Печат

СРАМНО!!! Локомотив няма покана за срещата за новата "Висша лига"

вкл. .

bronz

Да СРАМНО Е! Вчера след двубоя със Спартак (Подгумер) президентът на Локомотив обяви (вижте интервюто във видеото по-долу), че отборът няма покана за срещата, на която ще се обсъжда създаването на новата т. нар. "Висша лига".

Защо е срамно, ще се зачудят някои от Вас и може би с основание във времената и нравите, в които живеем.

СРАМНО Е, защото не е изпратена покана на един отбор, в който се гради вече повече от 6 месеца. Скоро Локомотив ще има база, каквато нямат отбори в "А" група и тази база се гради със собствените средства на Иван Василев и партньорите му. Размерът на средствата, инвестирани в Локомотив, вече достига 300 000 лв.! Има ли въобще друг отбор в България, в който да се случва нещо такова?

СРАМНО Е, защото колкото вина за изваждането на Локомотив от "А" група има Николайчо Гигов, поне толков от вината има и кликата в БФС. Колко години от там си затваряха очите и позволиха тези гигантски дългове да бъдат натрупани?

СРАМНО Е, защото Локомотив е институция в българския футбол - отбор, който е създал десетки национални състезатели, треньори, футболисти и голмайстори на България, и генерирал стотици милиони левове в българската икономика заслужава уважение.

Да, Локомотив няма фенската маса на ЦСКА и "Левски", "Ботев" и Локомотив (Пловдив), но на много от мачовете на Локомотив в "А" окръжна група през този сезон имаше повече зрители отколкото на някои мачове в "А" група. Привържениците на Локомотив подкрепят отбора си навсякъде, като в "А" група има няколко отбора, които не са виждали подкрепа при гостуванията си!

Ако имат поне малко срам, БФС трябва да вземе едно честно и умно решение и да поканят Локомотив на срещата за тяхната "Висша лига" и то не заради това, че Локомотив директно ще влезе в нея (както Василев каза, нашият път не е обезателно незабавно да бъдем там), ами заради традициите и хората, които са изградили и продължават да градят нещо там, заслужават уважение.

 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Коментари   

 
+2 #5 koce1953 05-04-2016 19:59
Скъпи Локомотивци,не трябва да съжаляваме че не сме поканени в ЦИРКА,защото и това начинание на некадърниците от БФС ще се окаже поредното им огромно Л ...О. Тези господа са компетентни единствено по въпросите свързани с черното тото и корупция от всякакъв тип. САМО ЛОКО СФ.НИЕ МОЖЕМ САМИ.
Цитиране
 
 
0 #4 koce1953 05-04-2016 19:38
Само Локо Сф.Перукан,Плеш ивеца и корумпетата от т.н. БФС са свински подлоги.
Цитиране
 
 
0 #3 koce1953 05-04-2016 19:31
Не ни трябва милостта на скапаняците от корумпирания БФС. Сами ще се изправим и пак ще бием [censored]ТА И СВИНЕТЕ,защото сме и ще бъдем ЖЕЛЕЗНИ. :roll: :roll:
Цитиране
 
 
0 #2 koce1953 05-04-2016 19:20
perukan lizhe zadnika na svinete uuuuuu...
Цитиране
 
 
0 #1 koce1953 05-04-2016 19:18
dolu perukan
Цитиране
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ