Печат

Една легенда става на 15 г.

вкл. .

15 yrs site
С гордост съобщаваме, че една от най-старите ултрас групировки у нас ще чества тази година своята 15 годишнина.
 
Със създаването на Ултрас Обединение "Железни Бригади" се свързва възходът на агитката на Локомотив през периода 2001/2010 г., като най-силният период на Обединението е между 2004/2010 г., когато то влиза в топ 5 на агитките у нас с множеството свои колоритни знамена и хореографии. След 2010 г. кризата в отбора не подмина и "Железни Бригади". "Преместването" на отбора от стадион "Локомотив", първоначално на "Васил Левски" (заради едни пари от едни телевизионни права) и последвалото обикаляне като пътуващ цирк из стадионите на цяла София и дори нейните околия (защото както 90% от всичко в нашата "държава", тези пари си останаха само виртуални), доведе до оттеглянето на много хора в публиката на Локомотив като цяло.
 
Сега, със завръщането на отбора на ст. "Локомотив", се забелязва и някакво раздвижване между феновете, което заради трагичното ръководене и представяне на клуба се превръща по-скоро в отвращение, но на трибуната се забелязва солидно присъствие на млади момчета и момичета, някои от които дори не са били свидетели на "златните години" на Обединението, но не им липсва хъс. Основите ги има и колкото и разклатени да са те в момента, на тях винаги може да се стъпи за да се даде стартът на едно ново начало.
 
Какво ще бъде бъдещето на групировката, превърнала се в синоним към подкрепата на Локомотив, зависи от всички нас. Затова не спирайте да идвате, не спирайте да подкрепяте Името, Клуба, Емблемата и не забравяйте основното мото на Обединението:
 
ПОДКРЕПЯЙ ЛОКО ДОКРАЙ!
Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...

   
 • Благодарим за коментара! Много хора, не ползват фейсбук, правим организация от пролетта да излъчваме ...

  Прочетете още...

   
 • Успех Илиянчо!!!!!

  Прочетете още...