Печат

Купи карта за вход, помогни за възраждането на Локомотив

вкл. .

SeasonCards2015

Това е - дойде моментът в който всеки, който милее за Локомотив, може да помогне за възраждането на Локомотив. На кафето на Бойко пред "А" сектор вече са налични Сезонните карти, даващи право на вход за мачовете, които ще се играят на стадион "Локомотив". Точно така, на всички мачове, включително и формалните гостувания, за които Локомотив ще е гост на собствения си стадион, започвайки от 1-и кръг с отбора на "Надежда" (Доброславци). Цената на стандартната сезонна карта е 35 лв, а на ВИП картата 150 лв., която освен място в Ложата дава и запазено място за паркиране на собственика и.

Между другити вече е подписан договор с фирма и започва дългоочакваният ремонта на затревеното помощно игрище, което бе тотално съсипано по времето на престоя на г-н Кокала.

Ние сме решени Локомотив отново да бъде оазис на спорта.

Помогни и ти, купи си Сезонна карта, доведи семейството и приятели си, знай, че всички набрани средства ще се изразходват за ремонти и нуждите на ДЮШ на Локомотив.

За да бъде тя отново това:
20120526223340

... а не това:
sledGigov

За децата на Северна София, които трябва да има къде да спортуват и растат здрави и силни, физически и психически, а не подвластни на наркотиците, алкохола и моралната разруха.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

начало 15:25

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Ciao a tutti vengo dall'italia

  Прочетете още...

   
 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...