Печат

Радина Томова критична към представянето си в Атина

вкл. .

radina tomova 2022 c

Националната състезателка и ВЪЗПИТАНИЧКА НА СКХГ ЛОКОМОТИВ РАДИНА ТОМОВА беше  критична към представянето си на международния турнир "Афродита къп" в гръцката столица Атина. Бронзовата медалистка в многобоя и носителка на сребърно отличие във финала на топка не бе доволна от допуснатите от нея грешки.

"Като първо състезание за сезона и по новия правилник исках да покажа повече от това, което изиграх, но допуснах грешки. Г-жа Иванова ми каза да бъда по-смела, по-спокойна и уверена и да продължавам по същия начин, и да се трудя още в залата. С труд и постоянство се постига всичко. Има много върху какво да работим, за да изчистя напълно съчетанията и да ги покажа в пълния им блясък. Интересно и вълнуващо беше това първо по новия правилник състезание, защото успяхме да съпоставим съчетанията ни с тези на нашите конкурентки. 

За мен този правилник е по-интересен, понеже може да покажем повече артистичност. Харесвам новите си съчетания и продължавам да дерзая, за да ги видите в пълния им блясък", каза Томова.

Същевременно малките грации от ЛОКОМОТИВ участваха в турнира КРАКРА КЪП 2022. На първо състезание за годината всички деца се представиха чудесно. Най-малките грации имаха своя дебют с индивидуалните си съчетания, правейки своята малка крачка към мечтите си! По-големите оставиха чудесно впечатление въпреки грешките, които допуснаха.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Всички знаят кои са лицата от Атила... Има един Момчил ... Направете жалба в полицията

  Прочетете още...

   
 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...