Печат

Pulse Gym Shop дари усмивки в БК Локомотив

вкл. .

pulse gym boks Lokomotiv 2022

Спортът в България много често е бил повод за изключителна гордост. Неведнъж нашите спортисти са поставяли на колене опонентите си и са прославяли страната ни из целия свят. Българските атлети показват, че за успехите им няма граници, има твърда воля и жажда за победи.

През последните години света беше изправен пред сериозно икономическо предизвикателство, почти във всички сфери на дейност. Въпреки това определени фирми не спряха да подпомагат развитието на спорта.

Паскал Дойчев е собственик на Pulse Gym Shop и сериозен български предприемач със завидно бизнес портфолио. Той не само създава и развива една от най-успешните фитнес вериги в България - Pulse Fitness  &  Spa , но и големите хотелски комплекси Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас, Emirates Residence, както и строителната компания Pulse Building Constructions.

На официално посещение в боксовата зала на столичния клуб, бяха доставени фитнес уреди и аксесоари,изключително необходими за тренировките на децата. Дарението беше връчено лично от Маркетинг Директора на Pulse Gym Shop, г-н Данислав Димитров.

В залата по бокс го посрещнаха олимпийската шампионка от  олимпиадата в Токио – Стойка Кръстева, нейният треньор Борислав Георгиев, както и Роман Цветков -помощник-треньора на Националните отбори по бокс за деца и юноши.   

От Pulse Gym Shop са убедени в бъдещите успехи на младите таланти от клуб “Локомотив” и с гордост очакват спечелването на златни медали, още в предстоящия национален боксов турнир Странджа

 Известен е като човек, който категорично застава с целия си бизнес арсенал зад българския спорт, а залите от веригата Pulse Fitness  &  Spa не веднъж са били верен партньор в подготовката на родни и чуждестранни спортисти.

И този път, той не изневери на себе си и насочи усилия в подкрепа на българския бокс. От името на Pulse Gym Shop  бе направено голямо дарение към боксов клуб “Локомотив” , в чийто архив  се открояват едни от най-силните титли в бокса. Спортистите там тренират под ръководството на големите Стойка Кръстева и Борислав Георгиев.

Представителите на Pulse Gym Shop и Боксов клуб Локомотив си стиснаха ръцете и поставиха началото на едно силно партньорство. Предстоят интересни общи инициативи, организиране на турнири и силна подготовка на бъдещи шампиони.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...

   
 • Хем сме най-красиви, хем сме най-добри :-)

  Прочетете още...