Печат

Когато законите важат само за стадионите!!!

вкл. .

Otvoreni-Stadioni

За пореден път на вчерашния брифинг на НОЩ бе съобщена тъжната вест за любителите на футбола в България - МАЧОВЕ БЕЗ ПУБЛИКА!

Кому е нужен този лов на вещици...Знаем, че всеки го е страх от българските фенове, защото през годините бяха създадени какви ли не определения за българските фенове, но всеки един от нас знае че най - много го е страх, човекът който е на власт, а идат избори. Навсякъде се обяснява, че феновете били рискова група хора...

Тук ще приложа само два примера какво значи двоен аршин или как институциите прилагат и спазват мерките. Първата снимка е пред Столичния кат - хора сбутани един в друг, без маски, без дистанция и това е пред една от институциите, които трябва да съблюдава спазването на мерките и да налага актове за неносене на маски. Уви това не е опасно - щом е пред КАТ вирус няма. Друг е един пример е пред една районните администрации в София - където едни чакат да подадат заявление за да получат място метър на метър да продават мартеници, защото икономическите мерки наложени заради пандемията водят към следващия етап - получаване на място два на два. Но и тук разстояние, маски и вирус няма.

kat

pic1

Ясно се вижда, че проблемът е на стадиона, въпреки, че на снимките ясно вижда, че пред институциите има сгъчкани повече хора, отколкото е посещаемостта на цял един кръг от така наречената ни "елитна" дивизия. В събота се подновяват първенствата ни в т.нар. ни професионален футбол и съм сигурен, че около стадионите ще е горещо, въпреки прогнозираните нулеви температури. Причината е, че футболните фенове обичат играта и няма да се откажат от нея и вместо да висят по огради, баири, фургони, скелета, вишки/където има много по - голямо опасност от инциденти/ може просто да им се разреши да посещават стадионите. Ясно, е на всички, че човек който не спазва противоепидемичните мерки другаде, няма да ги спазва и на стадиона, но поне тук ще бъде с шал, а в градския транспорт е увисил нещо на врата си като юлар на муле и дебне, да не се качи проверяващия орган, който няма да му напиша акт, но ще гледа да отбие номера.

Футбола е игра за феновете и нека да оставим феновете да и се наслаждават пълноценно!

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...

   
 • Хем сме най-красиви, хем сме най-добри :-)

  Прочетете още...