Печат

КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПАРКА НА КАТЕРИЧКАТА

вкл. .

От Локомотивци за Локомотивци - КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПАРКА НА КАТЕРИЧКАТА

Здравейте, привърженици на Локомотив! От около 5 месеца работим активно върху цялостното облагородяване на парково пространство в Комплекс Локомотив. Тотално занемарено, свърталище, обрасло с тръни място - нещо неприемливо за Локомотив.

Е, вече не е така, а който идва на стадиона може да види грандиозната разлика! Вече всичко е почистено, подравнено и приятно. Дори кметът на район Надежда даде рамо и вече покрай Алеята имаме осветление. Всичко това се случва единствено и само с дарения и лични средства на фенове на Локомотив. И най-вече ежедневна и постоянна работа на терен безвъзмездно!!

Мястото освен да се почисти, на него ще се изградят детски катерушки - пързалка, люлка, пясъчник, които са в много напреднала фаза и са почти готови - правени от нас за малките локомотивци. Ще се изградят пейки, места за отдих, горска библиотека, трябва да се посипе с подходящ материал, за да е удобно за игра за малчуганите.

Остава още работа, но са ни необходими средства. Днес Локомотив играе с Пирин на ст. Васил Левски от 20:30 . Ще има малка касичката, в която всеки може да постави каквато сума пожелае - всяка стотинка е важна, за да завършим проекта! Правим го за бъдещето на Локомотив!

Дай една ръка и помогни!! Обикновеният отбор на необикновения човек!

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...

   
 • Хем сме най-красиви, хем сме най-добри :-)

  Прочетете още...