Печат

21/22.10.2017 Златна купа “Локомотив” и Приз “Илиана Раева”

вкл. .

Златна купа “Локомотив” и Приз “Илиана Раева”

Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика, който спечели 81 медала, отново ще се съберат. Този път за турнира на Златна купа “Локомотив” и Приз “Илиана Раева” , който ще се проведе на 21/22 октомври в малката зала “Арена Армеец”.

Михаела Маевска, Ренета Камберова и Цветелина Найденова ще бъдат официални гости на надпреварата в неделя (22 октомври). Те ще бъдат облечени от модна къща Lucy и ще уважат съотборничката си, с която станаха световни шампионки в Монпелие през 2011 година. Любомира Казанова също ще бъде на турнира, но в ролята на треньор, извеждайки деца от Левски-Илиана. Ще липсва Християна Тодорова. Чаровната грация по това време ще бъде съдия на турнир в Бърно (Чехия).

В турнира за Златна купа “Локомотив” и Приз “Илиана Раева” ще участват 550 деца.

Има интерес от десетки клубове от почти цяла Европа. Ще има представителки от Русия, Холандия, Казахстан, Босна и Херцеговина, Белгия, Ирландия и други.

Катрин Велкова се е погрижила за треньорите и съдиите – ще бъде избран най-елегантен треньор и най-елегантен съдия…

“Наистина кипи трескава организация. Искаме всичко да мине много добре. Дано зрителите останат доволни, а малките момичета да се забавляват. Големите пък да покажат на какво са способни. Благодаря на всички спонсори, които помагат за турнира, така те помагат на нашите деца. Освен на модна къща Lusy, още на Данон, Ром Петрол, минерална вода Пирин, както и на бутик за цветя NV Flowers”, каза Катрин Велкова .

Покана е изпратена до министъра на спорта Красен Кралев. Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева ще присъства и се очаква да връчи приза, учреден на нейно име.

източник: http://arenaarmeecsofia.net/

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...

   
 • Хем сме най-красиви, хем сме най-добри :-)

  Прочетете още...

   
 • Скоро минавайки покрай това пространство точно за почистване си мислех...ще се опитам да дойда и ...

  Прочетете още...