Печат

Илия Димитров си спечели безплатен билет от Коледната томбола за автобус 86

вкл. .

ilia dimitrov
Да си преотстъпен футболист на друг отбор в България означава, че твоят роден клуб се съмнява в твоите качества и тактично ти намеква, че не си му нужен, поради което те праща за да се "обиграаваш" някъде "навън".

 

Впечатление прави, че преотстъпените такива юноши на "Левски" (София) не спират да мечтаят да се върнат на "Герена", защото сърцето им било "синьо". В което няма абсолютно нищо лошо - дърво без корен не е дърво, а лоялността към един клуб от страна на играч създава онова специално отношение между въпросния играч на клуба и публиката на този клуб, което издига последния към статут "легенда" или поне нещо много близко до това - играчи като Ваня Джаферович, Александър Бранеков, Марчо Дафчев... играчи дошли от други отбори и оставили следа в "Локомотив", играчи, за които и до ден днешен феновете на "железните" говорим с респект и уважение. Играчи, които и до ден днешен споменават "Локомотив" и говорят за него с уважение.

Когато обаче си "млад талант" в България и ти е даден шанс, гласувано ти е доверие в клуб-институция като Локомотив, играеш добре и съдбата е благосклонна към теб, нужно ли е да не спираш да тръбиш под път и над път, че искаш да се върнеш в родния си клуб??!

В "Локомотив" за пореден път сме свидетели на подобен прецедент - преди беше Владислав Мисяк, сега е Илия Димитров - във всяко тяхно интервю само думата "Левски" им е в устата - все едно "Локомотив" не съществува! И понеже Мисяк беше страхотният талант сега рита топка в... АРДА (Кърджали)!

... а след последното си интервю Илия Димитров си спечели безплатен билет от Коледната томбола за автобус 86.

Вкарал бил 10 гола, ами защо не ги вкара за "Левски"?

Защото там ще видиш подобна възможност на куково лято, приятелю.

Интересно е да се види как ще процедира ръководството на "Локомотив" към преотстъпени футболисти, които не проявяват нужното уважение към "Локомотив". Имаме пресен пример от ранната есен за това как може да действа Иван Василев с играч като Курдов, който бе безцеремонно освободен от клуба заради несериозно отношение към тренировъчния процес.

Какво ли ще е наказанието за футболист, преотстъпен ни от друг клуб и показал неуважение към червено-черната фланелка?

Предстои да видим.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...

   
 • Хем сме най-красиви, хем сме най-добри :-)

  Прочетете още...

   
 • Скоро минавайки покрай това пространство точно за почистване си мислех...ще се опитам да дойда и ...

  Прочетете още...