Печат

Ново интервю в стил Иван Василев

вкл. .

„Тема Спорт“ потърси за интервю боса на Локо София Иван Василев относно последните събития около клуба.

Г-н Василев, остава ли Младен Додич начело на Локо София и вярна ли е информацията, че Велислав Вуцов ще е новият старши треньор на тима?
– Тази седмица ще се съберем и ще го мислим. Ще направим равносметка и ще решим какво ще правим. Предварително няма смисъл да говорим. Ще си дадем оценка. Сега е важно да изчистим малко главите. Засега треньорска промяна няма. Но нека първо да се съберем и после ще говорим. Имам двама акционери, имам борд на директори, трябва да седнем и да преосмислим нещата. Да видим какво ще правим. Идва втори дял, в който ни чакат здрави битки.

Очаквахте ли повече от представянето на отбора?
– Определено очаквах повече, но за съжаление загубихме доста точки и от по-силните, и от по-слабите. Паднахме и в спечелени мачове. Първите два тима – Септември София и ЦСКА 1948, се откъснаха доста и реалността е да се борим за третото място и участие на бараж. Аз съм реалист. Знаете, че една стара машина се ремонтира трудно. Трябва време. Не е като да ти дойдат отнякъде пари и да се купуват мачове и да вървиш така напред. В това няма бъдеще. Поели сме по честния път. Колкото, толкова. Който може повече, да заповяда. Веднага му давам клуба.

Има ли желаещи, които да искат Локомотив София?
– Засега няма. Но ако се намери, с удоволствие ще дам клуба. Направил съм много. С всички, които бяха около мен, създадохме доста неща. Вървим правилно, но се иска време. Нужни са средства и още по-добра организация. Трябват и по-добри футболисти, каквито на този етап трудно се намират. Не мислете, че имаме кой знае какъв избор за топиграчи. За съжаление това е реалността.

Преболедувахте ли случката с феновете и боя на мача с Хебър?
-Аз не. Каквото има, съм им го казал. Шест мача наказание са страшно много. Не помагат така на отбора – те вредят. А за съжаление не ми помагат и на мен. Основно аз и Веско Стоянов си даваме средствата, за да ни има и да вървим напред. А публиката на Локомотив беше най-хубавата – да дойдеш и да гледаш с кеф и спокойствие мач. А в последните две-три години постоянно има провокации. Аз не знам дали тези фенове, които правят белите, са наши, защото те са с маски. Не можеш да ги познаеш какви са. Явно, че вадим очите на много хора. Аз не съм се женил за Локомотив.

Кой ще спечели битката за директна промоция – Септември или ЦСКА 1948?
– Първо искам да ви кажа, че управленията на клубовете не играят на терена. Правят го футболистите. И двата тима имат своите шансове и аргументи. Ние бяхме другата алтернатива освен тях. Битката за третото място също се очертава да е доста здрава. Отборите са много – ние, Монтана, Хебър, Нефтохимик. Трите точки, с които ни водят Монтана, са нищо. Даже и девет пункта са нищо. Има още доста срещи напролет. Стават и много изненади. Групата е много интересна. За съжаление в последните ни три мача от възможни 9 точки, които бяха и реални, ние спечелихме само две.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

-  

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Всички знаят кои са лицата от Атила... Има един Момчил ... Направете жалба в полицията

  Прочетете още...

   
 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...