Печат

ФК Локомотив покани Стойчо Стоев и се раздели с Петков и Рапосо

вкл. .

stojcho stoev

ФК Локомотив покани Стойчо Стоев за старши треньор. Новината потвърди самият специалист. "Да, преговарях с ръководството на клуба, със собственика Иван Василев, но още не съм станал наставник, както се пише и говори. По-късно ще дам своя отговор", лаконичен бе 60-годишният наставник. Той трябва да замени Станислав Генчев, чиито договор изтече и бе обявен като нов треньор на Ботев (Пловдив). Интересното е, че именно Генчев смени Стоев след последната му работа в Лудогорец през лятото на 2019-а.

Марио Петков няма да играе за Локомотив през следващия сезон. Железният бранител ще напусне клуба, след като неговия договор изтича и няма да бъде подновен. Сърцатият защитник бързо си спечели уважението от феновете на тима, а от ръководството на клуба обявиха, че ще му бъдат вечно благодарни за всички взаимни емоции. “Благодарим на Марио Петков, който имаше ключова роля в нашия клуб за тези 5 години престой. Пожелаваме му бъдещи успехи и на добър час!”.

Селсо Рапосо също няма да е част от ФК Локомотив.

Селсо Рапосо напуска Локомотив Неговият договор с клуба изтече и той ще продължи своето развитие на друго място. Португалецът пристигна в Надежда през лятото на 2021г. и се превърна в титуляр, а неговият принос към клуба е виден. Ръководството на Локомотив София благодари на Селсо и му пожелава бъдещи професионални успехи.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Всички знаят кои са лицата от Атила... Има един Момчил ... Направете жалба в полицията

  Прочетете още...

   
 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...