Печат

"Локомотив" е вече ШАМПИОН!

вкл. .

vtori
Помните ли хита на дует ШИК от 90-те години "Не мога без теб"? Именно текстът на тази песен бе импровизиран от феновете на "Локомотив" на мача в Ловеч срещу "Литекс" на "НЕ МОГА БЕЗ ТЕБ ЛОКОМОТИВ! НЕ МОГА БЕЗ ТЕБ ОТБОР ВЕЛИК!" Защото когато живееш за една идея, ставаш и лягаш с нея и когато в един момент виждаш, че това не е напразно... всичкото това усещане е Безценно! Това в пълна степен се отнася за тези, които Обичаме "Локомотив" (София).
 
В последно време феновете на Отбора му идваме малко длъжници, но фанатичната ни подкрепа в Ловеч за равенството 0:0 с "Литекс" доказа за пореден път, че където е текло пак ще тече. Тези, които Обичат четата на Митко Васев могат да са горди със своите любимци. 15 сухи мрежи и 11 поредни мача без загуба е рекорд, който заслужава уважение, но инерцията на Отбор и Публика не трябва да спира, защото "Локомотив" доказа, че може да е Фактор в родното ни първенство... но дано не бъде превърнат от "външни" фактори" (точно така, "външни" с двойни кавички) във фактор за един сезон.
 
Тази година "Локомотив" несъмнено прави фурор, въпреки че преди сезона всички го брояха за почти сигурен изпадащ. Благодарение на Димитър Васев и страхотния колектив, който той и треньорското ръководство създадоха, "железничарите" са в подем и не спират да играят красив футбол на едно много добро за България ниво.
 
И трудът до този момент им се възнаграждава - четири кръга преди края на първенството "Локомотив" (София) е на "цели 7 точки" след лидера "Лудогорец". Втори във временното класиране. Едва ли някой е очаквал такъв силен сезон на "железничарите", но възходът на "Локомотив" е факт.  И е възход, който не трябва да бъде спиран.
 
На теория "железничарите" имаме шанс дори за шампионска титла, въпреки, че едва ли точно тази година някой ще допусне да се окичим със златните медали (сефте), макар и всъщност момчетата на Димитър Васев вече да ги спечелиха!
 
Момчетата на Димитър Васев върнаха радостта от футбола на ст. "Локомотив" и възродиха Локомотивското в Локомотив!
 
А това, това  само по себе си се равнява на шампионска титла.
 
Временното второ място е резултат от труда на тези истински мъже. На стабилния колектив създаден от Димитър Васев - колектив, който е основата на успеха. Оттук нататък каквото и да стане, "Локомотив" заслужава само адмирации и - както се казва - "шапки - долу" пред Васев, Бадема и компания.
 
"Шапки - долу" и да не спираме да подкрепяме и обичаме Отбора в добро и лошо, както само Ние можем.
 
САМО НИЕ - САМО ЛОКО!
 
"Предистория" на статията можете да прочетете тук.
Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Всички знаят кои са лицата от Атила... Има един Момчил ... Направете жалба в полицията

  Прочетете още...

   
 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...