Печат

Кадетките се класираха за държавните финали, момичетата са на върха в София

вкл. .

loko voley momicheta 2019

Най-малките представителки на волейболен клуб Локомотив се класираха на първо място на градското първенство за мини волейбол в София. В шампионата участваха общо 14 отбора.

Отборът ни кадетки  (девойки, родени 2002/2003 година) е сред 8-те най-силни тима на България след като се класира за финалите на държавното първенство. Бдин и Локомотив заеха първите две места в група А от допълнителната квалификации, която се проведе в Етрополе.

loko voley U17 2018

Участваха четири тима – домакините от Етрополе, Бдин Вида, Локомотив 1929 и Велбъжд (Кюстендил), като се бореха за две места за участие на финали. Тимът на Видин реализира три победи над съперниците си и завърши на първо място в турнира. За втората квота се бориха съставите на Етрополе и Локомотив, като представителките на домакините отстъпиха на столичанки след оспорвана битка с 2:3 гейма. Така волейболистките на Локомотив се пребориха за второто място и продължават напред в спора за титлата. Трети завършиха етрополки, а последни останаха състезателките на Велбъжд. Двата тима прекратяват участие  държавното първенство.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ