Печат

Децата на Локо (София) разказаха играта на Тампере

вкл. .

19 юли 2016 | 14:52

 
 

Децата на Локо (София) разказаха играта на Тампере (видео)

Децата на Локомотив (София) набор 2003 продължават с отличното си представяне на "Готя Къп'. Малките "железничари" записаха втора поредна победа в група 31 на надпреварата и почти сигурно ще се класират на първо място в нея. Днес децата надиграха категорично финландския ТВП/Тампере с 2:0, като резултатът можеше да бъде и още по-категоричен в полза на българчетата.

И двете попадения паднаха през втората част, като техен автор стана талантливият атакуващ халф Валентин Николов. Полузащитникът първо откри с прецизен далечен удар, а след това довърши финландците, след като се пребори с трима защитици и прати неспасяемо топката в мрежата с премерен шут, който се удари първо в гредата. В самия край на мача Николов можеше и да оформи и хеттрик, но ударът му от фаул бе избит с мъка от вратаря на съперника.

Собственикът на клуба Иван Василев, който бе с децата за първия мач, но трябваше да се прибере в България, бе държан постоянно в течение за случващото се на терена от шефа на школата Ивайло Паргов. Така след победата си от вчера над шведския Екерьо с 2;1 и днешния успех, децата на Локо вървят уверено към елиминациите. Утре в полседния си мач от групата те излизат срещу местния Кунгсбака, който в първия си двубой загуби с 0:2 от финландците.

 източник: http://www.sportal.bg/
Share

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ