Печат

Локомотив - Ботев (Пд) 3:2 БЛАГОДАРИМ, ЖЕЛЕЗНИ!

вкл. .

Loko Botev PD Publika
 
 
Пред 2500 зрители в оспорвано и динамично, с (поредно) безумно слабо съдийство, дерби Локомотив опука претендента за титлата Ботев с 3:2. Този мач вече не е лъч надежда, този мач комай показа, че Локомотив като че наистина излиза от тунела "Джеймс" и навлиза в правилния коловоз - при това на скорост.
 
С първия гол на Марко Ранджелович за отбора и двете попадения на Маркиньос, двамата футболисти подпечатаха победата на Железните, а двата гола за пловдивчани дойдоха след измислени от неадекватния главен съдия фаулове - при първия, статичното положение се изпълни вместо от дъгата на наказтелното поле на Ботев, някъде около централния кръг (да не говорим, че трябваше да има фаул за игра с ръка на защитник на Ботев в наша полза), а вторият бе даден за пирует тип "тулуп", без реално съприкосновение между наш защитник и играч на "канарите"). Трябва да се спомене и за спестен първи жълт картон на защитник на Ботев, който откровено бутна с две ръце в гърдите Маркиньос преди изпълнението на фаул в центъра на терена, като буквално една минута по-късно същият бе санкциониран за грубо влизане в краката на наш играч при последвалата контраатака.
 
Съдията отмени и два гола на Ботев, което явно говори, че просто толкова си може и не е редно да търърсим пристрастност в действията му.
 
Въпреки всички тези безумия, Локомотив успя да надиграе чисто футболно Ботев и след срещата играчи и публика заслужено се поздравиха с така сладката и много ценна победа, в мач, който все още и въпреки желанието на масовото селячество, с пълно основание се нарича дерби.
 
Класиране и резултати от останалите среща от 13-тия кръг на А група може да проследите тук.
 
Състави и текст директно по минути в  гонг.бг
 
Повече в медиен обзор

 

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Коментари   

 
+3 #2 metala 21-10-2013 07:05
Култът!!!!! 8)
Цитиране
 
 
+3 #1 jgffdd 20-10-2013 23:08
лооооооооокоооо ооооооо
Цитиране
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ