Печат

Локомотив - "Ботев" (Пловдив) 23/04/2014 г. 16:00 часа, стадион "Локомотив"

вкл. .

дом ботев
 
ДЕНЯТ НА ДЕРБИТО! ВИЖТЕ ТУК
Ето, че достигнахме и до този мач - мачът, който ще спаси и осмисли сезона. Мачът, който ще спаси и осмисли сезона на "П"ФК* Локомотив. Мачът, който при благоприятно развитие за нас (да кажем, победа с 2:0) ще "циментира" Георги Марков на поста Изпълнителен директор, защото при отбор с играчи, събрани като свободни агенти от кол и въже, отбор, който за поредна година се спасява на магия (или с много магии) от изпадане в по-долна група, въпреки тоталната липса на тренировъчна база, при съсипан официален терен и един полу-стадион, ще е успял да класира този отбор до Евротурнири (макар и в Ловеч). Никой няма да може да каже копче на Георги Марков по линията "провален сезон" (поне в главите на Ръководството).
 
Но какво ще стане, ако "П"ФК Локомотив не успее да вземе мача с "Ботев" с нужния резултат? Какво ще стане, ако сезонът се провали? Какво ще стане, ако "успехът" на "П"ФК Локомотив за поредна година е оставане в групата? Ще изпълни ли Георги Марков обещанието си да "поеме отговорността" за провала? Отговорност, с нещо повече от едно признание "Ми аз съм виновен, поемам отговорността, извинявайте". За мен, а и за още мнозина, пореден сезон с играчи, събрани от кол и въже като свободни агенти, отбор, който за поредна година се спасява на магия (или с много магии) от изпадане в по-долна група, клуб без тренировъчна база и със съсипан официален терен, клуб с полу-стадион, без ясна визия за бъдещето и очевидно без даже да се работи за такава визия, е съсипан сезон. Защото лятото пак бяхме много големи на приказки, но резултатите са същите, както преди - нада, нищо, зеро, зилч.
 
Та, в този ред на мисли - мачът с "Ботев" тази сряда ще осмисли сезона на Ръководството с Евротурнири, в които "П"ФК Локомотив ще играе мачовете си на стадион "Градски" в Ловеч, но как да е - това предстои да видим тази сряда, а сега можем да се съсредоточим върху самия мач:
 
- в нашия отбор можем да се похвалим без контузени или наказани играчи, така че Димитър Васев ще може да хвърли най-доброто с което разполага срещу пловдивчани, а предвид залога от този мач, може би няма да е лошо да заложи на малко по-офанзивен тактически план, с Гаел и Джиби по крилата и Димитър Илиев, подкрепян от Маркиньос в центъра на атаката.
 
- "Ботев", от своя страна, имаха своеобразна "Великденска почивка" тази събота, след като мачът им с пловдивския "Локомотив" бе прекратен заради безредици по трибуните. Пловдивчани също нямат проблем с контузени или наказани играчи, така че абсолютно нищо не им пречи да излязат с един солиден състав и предвид победата им с 3:1 в първия мач, да се "затворят" и да ни "ошамарят" на контри. Пловдивчани също така са поискали допинг контрол след края на срещата (може би най-силният им коз в нея).
 
Цената на билета за мача (освен ако не притежавате Сезонна карта или сте под 18 г.) ще е 10 лв.
 
Въпреки малко неудобния час (в 16:00 часа в сряда хората принципно все още са на работа, а повечето ученици имат часове), молим да направите всичко възможно да дойдете и да подкрепите Клуба и Емблемата. Елате за да се чуе гласът Ви, да се чуе мнението Ви относно това дали сезонът е "спасен" или смятате, че Ръководството на "П"ФК тотално се компроментира, елате, защото
 
ЛОКО СОФИЯ - ТОВА СМЕ НИЕ!
 
 
 
* Сами си отговорете на въпроса защо "П" за "Професионален" навсякъде е изписано в кавички.
Share

Коментари   

 
+2 #1 metala 22-04-2014 15:11
Много добро обзорче! Ефала! 8)
Цитиране
 
LokomotivSF
LokomotivSF Край на мача: Локомотив - Лудогорец 2 сладко 1:0! #lokosfinfo
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...

   
 • Благодарим за коментара! Много хора, не ползват фейсбук, правим организация от пролетта да излъчваме ...

  Прочетете още...

   
 • Успех Илиянчо!!!!!

  Прочетете още...

   
 • Скъпи Локомотивци,не трябва да съжаляваме че не сме поканени в ЦИРКА,защото и това начинание на ...

  Прочетете още...