Печат

Марек - Локомотив 30/08/2014 18:00 часа, ст. "Бончук"

вкл. .

guest marek
В четвъртото си гостуваме играем с Марек, с които според статистиката сме почти "на кантар" като гости - 9 срещу 10 победи за домакините и седем равенства. Ще успеем ли да "изравним" статистиката днес? Димитър Васев отива в Дупница с пълен състав, като се очаква да започне мача с титулярите от мача с Лудогорец. Отборът ни показва сериозен напредък спрямо последните три и повече години, но момчетата все още не са успели да вземат победа извън София.
 
Междувременно треньор на Марек е Тони Велков, който със сигурност познава отбора и треньора ни много добре и ще знае как да организира своя отбор така, че да ни се противопостави максимално - той вече е правил това с Миньор на нашия стадион, макар и в онзи "фамозен" сезон, в който Локомотив направи шпалир на "Левски" за влизането на последните в Евротурнирите. Днес такъв залог няма и предпоставките за един солиден сблъсък са налице, макар и притесненията на феновете на домакините, че главният съдия Георги Кабаков и един от страничните, Владимир Вълков, са от Пловдив и щяло да се свири "странно", защото дупничани се борят на живот и смърт точно с пловдивското Локо за точки в дъното на таблицата (междувременно Спас Делев направи две тренировки на "Надежда" и избяга в... Локомотив (Пловдив), но какво ли пък ще се случи ако съдията е фен на "Ботев", се питам аз - ха сега дилема?!).
 
Нашият треньорски щаб от своя страна се притеснява от груба игра, липсата на нападател в отбора и прочее иррелевантни за футбола в България неща, докато от фенска страна имаме един пълен бус и сигурно една дузина коли, така че подкрепа за момчетата този мач няма да липсва.
 
ЛОКО - НАПРЕД! НИЕ СМЕ СЪС ТЕБ!
Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ