Печат

Шеф на Доброславци: "Отиваме в "Надежда" на празник, мястото на Локомотив е в елита"

вкл. .

interview live
От днес lokosf.info стартира една рубрика с интервюта преди всеки мач на "железничарите" в Северна "А" ОФГ, с представител на предстоящия съперник на Локомотив. Първият гост ще бъде Светослав Цончев,

човекът, който се занимава с цялата организация в село Доброславци. Само на 14 км от София, селото наброява малко над 1000 души население, а след кратко прекъсване, футболният отбор на Доброславци, "Надежда", отново ще стартира участието си в аматьорската Северна "А" ОФГ. "Новакът" приема Локомотив в първия си мач, но срещата ще се изиграе в София.

Г-н Цончев, разкажете нещо повече за Доброславци, кога е основан футболният клуб и какви са най-големите успехи на тима.
От 75 години имаме футболно движение в нашето село. Три пъти сме стигали на баражи за "В" група, като имаме и един 1/2 финал за аматьорската купа. Първоначално отборът се е казвал "Ураган", след това Стрела, а от 2002 година насам е "Надежда" (Доброславци).


Каква е средната възраст на тима и кой е звездата на отбора?
За звезди не може да се говори, все пак това е футбол от много ниско ниво, но най-изявеният ни играч е именно юноша на Локомотив - 38 годишният Гошо Александров. Иначе средната възраст на отбора е 28-30 години.


Каква е нагласата в селото за предстоящия мач с Локомотив?
Отиваме в София на ст. "Локомотив" като на празник! Очакват се и над стотина жители на Доброславци, които ще подкрепят отбора. Интересното е, че в Доброславци има много фенове на Локомотив. И не само при нас, но и в повечето села в софийското поле, хората обичат Локомотив. Съгласихме се да играем на истински стадион, а не нашето игрище. За съжаление, този голям клуб с история беше изхвърлен по този начин, но съм убеден, че Локомотив ще се завърне в елита.


Означава ли това, че според вас Локомотив е отбора без конкуренция в тази група?
Ами да. Локомотив ще влезе във "В" група, а всички останали отбори ще тичаме за здраве.


Как се издържа Вашият клуб и имате ли спонсори?
Без пари футбол не се прави, дори да е от ранга на нашето ниво. Имаме една турска фирма за захарни изделия, която ни е благодетел. Също така ни помага и транспортната фирма Виктория Транс.

Искаме искрено да благодарим на г-н Светослав Цончев за интервюто и да му пожелаем успех в начинанието му да поддържа футболен отбор, независимо в кое ниво на родния ни футбол.

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

LokomotivSF
LokomotivSF Край на мача: Локомотив - Лудогорец 2 сладко 1:0! #lokosfinfo
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...

   
 • Благодарим за коментара! Много хора, не ползват фейсбук, правим организация от пролетта да излъчваме ...

  Прочетете още...

   
 • Успех Илиянчо!!!!!

  Прочетете още...

   
 • Скъпи Локомотивци,не трябва да съжаляваме че не сме поканени в ЦИРКА,защото и това начинание на ...

  Прочетете още...