Печат

Четвърта титла за "Локомотив Никола Нанов" през годината!

вкл. .

водна топка

15.12.2013 г.

Отборът на "Локомотив Никола Нанов" стана шампион по водна топка и при юношите младша възраст. Тимът, воден от Георги Гаджев, спечели пет победи от пет мача във финалната група, мачовете от която се играха на столичния басейн "Диана". В неделя (15 декември 2013 г) "Локомотив" първо се наложи над варненския "Черно море" с 16:6, а след това в пряк спор за титлата надделя и над друг варненски отбор - "Аква спорт" с 8:6. "Аква спорт" зае второто място в шампионата, а трети е "Комодор" (Варна), победил "Черно море" с 9:7.

Това е четвъртата титла за 2013 година за "Локомотив Никола Нанов", което превръща годината в една от най-успешните за най-добрия български клуб по водна топка. Златните медали в първенството досега спечелиха три отбора на "Локомотив Никола Нанов" - деца (тр. Васил Нанов), юноши младша възраст (тр. Георги Гаджев) и юноши старша възраст (тр. Георги Гаджев).

Мъжкият състав на "Локомотив", воден отново от Гаджев, пък спечели Купата на България, след като на финала водеше с 15:12 срещу ЦСКА и мачът бе прекратен 2 минути преди края. Впоследствие на "Локомотив" бе присъдена служебна победа с 5:0, а трофеят ще бъде връчен на отбора преди първия финал от мъжкото първенство, в който "железничарите" отново ще спорят с ЦСКА. Мачовете за титлата при мъжете са на 18, 19 и 20 декември на басейн "Диана", но по решение на федерацията ще се играят при закрити врати без публика с начало в 19 ч. Титлата ще вземе този, който спечели две победи.

 

Източник: http://loko-nnanov.com/

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ