Печат

Локомотив вече е първи и на теория - нова победа напук на селянията в Чепинци

вкл. .

levski ch lokomotiv 0 2В нервна и на много моменти изпълнена с цинизми игра, Локомотив победи с 0:2 домакините от Чепинци. lokosf.info отново предаваше на живо двубоя за Вас.

Футболистите Локомотив спечелиха напълно резонно и заслужено след голове на капитана Калоян Ангелов и голмайстора Калоян Бонев в края на второто полувреме.

Локомотив вече има 48 точки и е недостижим в оставащите 4 мача до края на сезона. С победата си столичните железничари вече се класираха на баражите за класиране в Югозападната "В" група. Кой ще е нашият съперник тогава е въпрос на който ще намерим отговор в следващите седмици.

КЛАСИРАНЕ

Относно днешния двубой - очакванията за провокации на терена и извън него се потвърдиха напълно:

за много от играчите на "Левски" (Чепинци) това бе мачът на живота им, но вместо да оставят сърцето си и да получат аплодисменти за своята игра, те останаха с простотията си на и извън терена. Това важи в огромна сила за капитана на Чепинци и за носилият фланелка с №5 този мач техен играч.

БФС бяха предвидили заряда на двубоя и за съдия бяха изпратили Николай Йорданов, който обаче не успя да респектира играчите на Чепинци, бе постоянно псуван от тях и им позволи изключително твърда игра, а в обратна посока свиреше всяко побутване. Страничните съдии пък освен, че бяха обиждани, бяха поливани и с чаши с вода (да се надяваме вода).

Небето над Чепинци не позволи да станем свидетели на качествен двубой, като преди и по време на срещата се изля порой, който наводни терена и първото полувреме премина в голямата си част във водна борба - топката постоянно се спираше в локвите. Любопитното тук е, че поради поройния дъжд имаше над 100 автомобила, които бяха заобиколили терена. Един вид, получи се едно дъждовно пролетно "кино".

Друг от куриозите бе изпълнението на дузпа от Николай Велков - наложи се играчите на Локомотив да изгребват водата в продължение на 5 минути, а №5 от Чепинци пък се опитваше да я пълни с още вода. В крайна сметка водата попречи  много и въпреки опита за мощен шут на Велков, топката бе без сила и вратарят изби.

Борба да изпълниш дузпа в Чепинци

В тези минути феновете на Чепинци постоянно кълняха и псуваха, като един дори се опита да спъне футболист на Локомотив. Последва нахлуване на терена от привърженик на Чепинци, което тотално ескалира напрежението и агитката ма Локомотив също нахлу. На косъм бе да се стигне, до сблъсъци, но здравият разум надделя.

Фенове на Локо (Сф) и Чепинци нахлуха на терена

В крайна сметка логичното се случи и 3 минути по-късно, с голове на  Калоян Ангелов и Калоян Бонев, Локомотив победи с 0:2.

ВИДЕО: Левски (Ч) - Локомотив 0:2 17 кръг СРГ 2015/2016

След двубоя дори се стигна да леки сблъсъци между феновете на Локомотив и тези на Чепинци, когато един от феновете на домакините удари момиче с шал на Локомотив, но прави чест, че бързо бе респектиран от друг човек от Чепинци. Това обаче провокира още сблъсъци, които бяха прекратени от полицията, която обаче нямаше как да се справи добре, на разграденото игрище, при положение, че двете публики лесно имаха контакт една с друга.

 Бой в Чепинци след мача на Локо София

ГОНГ СНИМКИ: Локо Сф шампион след луд екшън в Чепинци

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ