Печат

Скандално съдийство опорочи двубоя на Локомотив

вкл. .

programa

Верни на традицията предавахме на живо с включвания и туит коментари двубоя на Локомотив от комплекс Царско село, но мача бе тотално опорочен от неадекватната съдийска бригада и селското поведение на футболистите на отбора на Селото. Повече от половината зрители подкрепяха Локомотив на поизпълненото стадионче, а символичната клетка бе тясна за железничарската агитка.

В 15-тата минута бе подмината 2 метрова засада на Диков, който навлезе в наказателното поле където последва съприкосновение, което с радост бе превърнато в дузпа от реферът Станислав Ставров. Последва попадение на игралия и за Локомотив Павел Петков, който провокира феновете и не бе далеч до това да отнесе няколко близки поздрава. Същият футболист вкара втори гол от дистанция при контра на домакините в 33-ата минута, след като прехвърли Любенов. Този път обаче явно респектиран, не посмя да покаже селското си поведение. В края на полувремето след центриране от фаул и избита топка Георги Коруджиев също прехвърли Любенов.
През второто полувреме Локомотив отправи няколко удара, но така и не отбеляза, а Илия Димитров и Сашо Манолов, които бяха здраво ритани през целия мач (без това да прави впечатление на Ставров) получиха контузии и Локомотив завърши мача с 10 души.
Слаб мач за Локомотив и поредна съдийска подкрепа за Селото. Подобна имаше и на мача в Надежда и ако тази тенденция се затвърди е твърде вероятно някой техен двубой да не завърши.

Другите резултати и класирането вижте тук

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ