Печат

Лудогорец - Локомотив 29.11. /неделя/ 15:30 ч. ст. "Лудогорец Арена"

вкл. .

guest ludigirec
Мач срещу единствения евробоец представил повече от достойно България в Евротурнирите тази година - няма какво да се лъжем - Лудогорец са абсолютен фаворит в тази среща, НО, все пак умората от двубоя с Ливърпул от срядата може да окаже влияние, а ако пък и Гигов вземе и да плати някой лев на играчите (ХА - ХА) имаме някакъв шанс за равен, примерно. Все пак в домакинския ни двубой в началото на сезона ги изтървахме насред "Надежда" (2:2).

При нас огромна загуба ще е отсъствието на Сашо Бранеков в защита, както и липсата на офанзивни играчи, като най-вероятно ще разчитаме на един-единствен човек напред - Ламжед Шехуди. Имаме обаче обещанието на Том, който след мача с Хасково каза, че отборът ще се раздава до край за феновете и заради треньора. Пък по време на зимната пауза - каквото сабя покаже. От разговорът с него остана впечатлението, че повечето от играчите ще "избягат" заради управленските методи на "Благодетеля". Но това са списвания за друга тема.
 
Списване за тази тема е това, че феновете на Локомотив организираме пътуване за мача, като цената на трипа ще е около 30 лв. на човек, като в нея НЕ е включен билет за мача.

По повод цената на билетите очакваме включване от колегите от Разград.
"Екскурзията" потегля от ст. "Локомотив" рано сутринта в деня на мача.
 
За записване, информация и други:
0886 446 786

САМО НИЕ, САМО ЛОКО!!!
Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО