Печат

Локомотив e номер 1 през пролетта на 2017 година

вкл. .

loko kalendar 2017

Отборът на Локомотив направи чудесен пролетен сезон. Сухата статистика показва, че железничарите, водени от Явор Вълчинов (Явор Вълчинов: Напускам?!? Измислица!!!) са номер 1 през пролетта на 2017 година.

В играните 13 мача (вижте списъка по-долу) те записаха 8 победи 2 равни и 3 загуби или общо 26 точки. С толкова са и отборите на влезлия в Първа лига Етър и втория отбор на милионерите от Разград.

klasirane vtora liga prolet 2017

Локомотив изживя мини криза през месец Април записвайки загуби от Етър и Ботев Гълъбово и домакинско равенство с ЦСКА-София 2. Кризата бе резултат от сериозните контузии на Пеев и Хадзилиадис. През Май отборът компенсира липсата им и се върна на победния път. Загубата в Царско село бе солидно подкована от съдийската тройка и този двубой определено, не бе в графата нормални.

machove vtora liga prolet 2017

Всеобщото мнение е че Вълчинов положи основите на отбор, който може да се бори за влизане в Първа лига. Неща, които работят добре е правилно да не се пипат. Затова е и логично този състав да се запази. Разбира се всичко силно зависи от финансовата рамка. Както знаем редица футболисти от бронзовия отбор на Локомотив останаха без отбори, логично е да се погледне и към тях. Не бива да има изхвърляне и не бива да се гради отбор, в който Локомотивското сърце няма да е водещо.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ