Печат

Локомотив - Етър, понеделник 26.09. 17:00 ч. ст. "Локомотив"

вкл. .

home etar

Първи работен ден след четири почивни дни, което значи, че имаме мач. Да благодарм на Българския анти-футболен съюз за невероятната работа, която вършат в насоката да изгонят и последните колцина останали футболни фенове, които ходят на мачовете по стадионите в България, за да гледат зашеметяващата продукция, предлагана от клубовете.

Настрана от сарказма - при нас шоу със сигуност не липсва - головата ни разлика е 7:11, което значи, че сме виждали средно по три гола на мач (както и множество драми и обрати). Да, точките показват, че отборът има да върви дълъг път пред себе си, но играта на момчетата в изминалите мачове (и особено в този за купата, в който отстраниха отбора на ЦСКА-София) е атестат за вълнуващо изживяване на стадиона. А все пак точно заради това всички ние сме фенове на тази игра, нали?

Днес посрещаме лидера във ВПЛ Етър на стадион "Локомотив". Двубоят е с начален час 17:00 часа и цена на билетите 5 лв.

Да подкрепим Локомотив в това старо дерби, донесло изключително много емоции през 90-те години на XX-и век и да покажем, че в България все още има какво да се види по футболните терени - особено когато на зеления килим излизат два отбора с богата история като Етър и Локомотив.

 

САМО ЛОКО!

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ