Печат

Локомотив - Локомотив ГО 5:0

вкл. .

predstaviane 20190216

В последната си контролна среща преди започване на пролетния полусезон мъжкият отбор Локомотив победи съимениците ни от град Горна Оряховица.

Двубоят започна с превъзходство за столичани, като преди почивката паднаха 4 гола във вратата на гостите. Резултата откри Александров в 17-та минута, а последвалите бързи атаки на играчите в червено-черно доведоха до два гола на Чаворски, един на Романов, а след почивката отбеляза и Стефанов.

Стартов състав на Локомотив: на вратата Александър Любенов,  в защита Марио Петков, Мартин Василев, Евгени Зюмбулев, Христос Контохритос, полузащитници Краси Милошев, Джихат Кямил и Александър Алекандров, в предни позиции Влади Романов, Цветомир Вачев и Тодор Чаворски

През второто полувреме в игра влязоха бековете Марио Благоев и Иван Калайджийски, Алекандър Горанов в центъра на защитата. В средата на терена се включиха Илиян Стефанов, Исмаел Тайдер и Валентин Николов. В предни позиции се включи Йордан Тодоров. 

Първият двубой от пролетния дял за Локомотив е на 24 февруари 2019 г., неделя от 14:30 ч. в град Разград срещу втория отбор на Лудогорец.

Видео: Локомотив - Локомотив (ГО) 5:0 контрола

източник: https://www.fclokomotiv1929.com

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ