Печат

Искат обявяване в несъстоятелност на ПФК Локомотив

вкл. .

куче касичка

Дело за обявяване в несъстоятелност е заведено срещу „Локо" (Сф), научи „24 часа". Жалбата срещу столичния клуб е от фирмата, която преди го снабдяваше с екипировка - „Пума". Представителят на германския концерн за България си търси неполучени суми по договора за нея.

Търговското дело в Софийския градски съд е образувано на 18 ноември миналата година. До момента то е минало през няколко заседания, като последното - на 18 март, е отложено и ще се проведе на 1-3 март.

Така този проблем не влияе на издаването на лиценз на „Локо" за следващия сезон. В „Надежда" имат намерение да почнат да си плащат дължимите суми и да стигнат до споразумение с „Пума".

До края на април от „Локо" ще трябва да разрешат няколко други проблема, за да вземат лиценз за сезон 2014/ 2015. Те са свързани с пари, които имат да вземат бивши футболисти на „железничарите".

Босненският нападател Мирза Мешич има да взема 17 000 евро, като вече е установена връзка с него и се работи по разрешаване на случая. Същото важи и за работещия в ръководството на „Берое" хърватин Ваня Дзаферович, на когото се дължат около 20 000 лева. Останалите двама футболисти, които могат да попречат за издаването на лиценз, са Коста Янев и Тодор Христов.

По различни начини са изчистени проблемите със Светослав Дяков, Танко Дяков и Крум Бибишков.

Предпоследният наставник на „Локо" Емил Велев също не може да създаде проблем, тъй като е завел дело в Софийския градски съд, което тепърва ще се развива.

При участие в Лига Европа „червено-черните", които са полуфиналисти за купата, ще играят мачовете си в Ловеч. 

източник:http://www.novsport.com/

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...