Печат

Ние, зомбитата

вкл. .

zombies 2
Ако сте в час с последните събития около "Професионалния" ни футболен клуб (след фарса разигран от "Благодетеля" Николайчо Гигов миналта седмица неизплатените заплати към футболистите набъбнаха на ПЕТ), мога да кажа само едно - много ме е яд за отбора.

Васев може да е всякакъв, но си върши добре работата като треньор - да печелиш толкова мачове без нападатели - ами измислихме нов вид футбол, приятели, Интер ряпа да яде.

Футболистите ни са повече от добри за равнището на "А" група. И го доказват (почи) всеки мач, въпреки всичко. Въпреки "Благодетеля".

Не ми става ясно само защо трябваше да се стига до тук.

Защо на Локомотив му е отредена тази съдба? Защо?

Какво толкова сме направили, че съдбата да ни отреди такава жестока и безнадеждна безизходица за целия клуб, за всички спортове, за всички основи, градени години, декади наред? ПФК да бъде управляван от шизофреник и патологичен лъжец, да имаме едноклетъчно (да ни прощават едноклетъчните) за директор, най-слабият капитан в историята на Локомотив - и той директор, славист да дърпа конците при трансфери и връзки с мениджъри, публика, стопила се до екзистенц минимум, но мазохистично продължаваща да подкрепя нещо, което няма и 1% общо с това, което е бил Локомотив. Бяхме много люти Аврионов да си иде и кой дойде на негово място? Един (Даме Стойков) дето си направи басейн-бъбрек, спортът ни е на минус 2-ри етаж, даже волейбол жени не можем да добутаме до Представителната дивизия от 4 отбора - Марица, Казанлък и два (2) софийски. Ръгбито се мъчи на срутения ЖП завод - Иван Василев, човекът, им дал едни къси пари от добри чувства - там и реклама да тури, няма кой да я види, а оня бауш, Събков, ги откраднал, школа по футбол нямаме заради на "Благодетеля" политиката...

Сега, когато "П"ФК е на пето място в "А" група и имаме реален шанс да се борим за нещо (включае и купата) - няма го духа, няма го ентусиазма, няма я Идеята - стигнали сме дъното точно тогава, когато имаме абсолютно последната възможност да докажем, че Локомитив е жив.

Но Локомотив е това, което е "държавата" - илюзии, минало, въздишки.
 
Останали сме само ние.
 
Едни зомбита.
 
Зомбита лутащи се между миналото и бъдещето, зомбита, ненамиращи своята жертва за да "пият кръв",  за да утолят своята жажда... Зомбита, за каквито се обявихме още преди три години с хореографията си в Стара Загора, която гласеше: "Локомотив е мъртъв, а ние сме неговите зомбита"... а даже и тогава не сме предполагали, не сме били близко дори, до това колко прави сме били всъщност.
 
Дано, дано най-накрая се събудим след този дълъг кошмар и тази Гигова ера, ерата на Лъжеца, на Пинокио, на Кайчо, на "Благодетеля" най-накрая свърши. Да свърши и каквото сабя покаже.
 
Както е казал поетът: "По-добре ужасен край, отколкото ужас Гигов без край".
Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Коментари   

 
+1 #1 Pride 30-11-2014 20:36
Не разбирам смисъла на тази статия. Да плачем като ..... за ... ли? Каквото е това е. Борим се и продължаваме.

Любовта е безкарайна, и край няма да има.
Цитиране
 

ВИДЕО


начало 10:55

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...