Печат

Отново по ЦароСелски 2:1 вход свободен, но 20 лв. билет за Локомотив

вкл. .

Loko vs Selo pokriv

Верни на традицията предавахме на живо поредната простотия по ЦароСелски от комплекса на околовръстното. Локомотив загуби с 2:1 във футболния двубой, но за пореден път БФС се наведе в услуга на кръга Царско село. Видя се че и това стадионче не става за мачове на фенове с отбори. Отново единствено добрата организация и мисълта за доброто на Локомотив не доведоха до екцесии, но това няма да продължава вечно!

Дори в този мач, който за Локомотив не бе от жизнено важно значение простотията продължи. Явно уплашени от феновете на Локомотив, Стойне Манолов и компания използваха всички мерки да ги спрат. Подобно на миналата година, кликата заинтересована  от кръга влизаше с безплатни пропуски на стадиона, а за Локомотивците бе отредено да плащат билет от 20 лв.  БФС кога ще вземете отношение за това или за вас е нормално???

Билет от 20 лв. и само за гостите е неморално, господа Манолов и Михайлов, господа полицаи този стадион не е за този мач!

На терена Локомотив показа, че при нормално съдийство не отстъпва на тима от околовръстното, който след взетите мерки е първи в класирането на Втора лига. Николай Йорданов заслужава отлична оценка за ръководенето на двуострия двубой. Мачът бе добър и с много скорост за нивото на Вора лига. Локомотив поведе още в 38-тата секунда след добро подаване на Александров и страхотен пробив на Вачев, който мощно отбеляза за 0:1. 10 минути по-късно Локомотив можеше да води с 2 гола аванс, но удара от много чиста позиция с глава бе право в ръцете на вратаря. В редиците на ц.село много силен двубой направи Кабов, който постоянно тормозеше защитата ни. В 15-тата минута подаде за изравнителния гол на Георгиев, а по-късно Любенов направи изключително спасяване срещу него. Кабов все пак отбеляза след като Контохристос не изчисти добре една топка. Постепенно Локомотив отново взе инициативата, но Александров бе слаб през втората част и не се ориентира при една уникална възможност за гол. В края на мача дори Любенов тръгна в атака, но гол така и не падна.

ВИДЕО: Царско Село - Локомотив 2:1 20 кръг ВПЛ 2018/2019

Част от феновете на Локомотив, които не приеха порно изпълнението с билетите, намериха оригинален начин да подкрепят Локомотив от покрива на една от строящите се в близост сгради.

 Безрезервна подкрепа за Локомотив

Додич: Не съм доволен! Чудно защо нямаше наши фенове (видео)

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ