Печат

Ще започне ли Локомотив да играе печелившо, свирката на Гутева бе за родния и град

вкл. .

dimitar vasev manolkov radost

Локомотив игра неуверено, а свирката на съдия Гутева отсъди спорните ситуации в полза на родния и град.

Пред близо 2000 зрители Локомотив загуби с 1:3 от Янтра Габрово в мач от 31 кръг на Втора лига. Ръководството на клуба бе обявило вход свободен и много хора изпълниха стадиона. Победа за Локомотив изпращаше железничарите в Първа лига и предпоставките за празник в Надежда бяха налице. Локомотив обаче изигра пореден мач, в който футболистите доминираха на терена, но това не бе материализирано. Железничарите пропуснаха да отбележат от 3 чисти положения, а вратаря на Янтра се намеси отлично при две други положения. Празника за Локомотив бе развален и от екипа на съдия Гутева, които отсъдиха 2 спорни ситуации за дузпа в полза на Янтра, "наградиха" удар с лакът срещу Милошев само с жълт картон и отмениха гол на Милошев с дискусионна засада. Линиите са изчислени на база на перспективата в изображението по-долу:

31 Lokomotiv Iantra otmenen gol linii

Припомняме, че засада не се отсъжда, когато в момента на подаването топката е по-близо до линията на вратата от получаващия играч (т.е. получаващият я играч е зад линията на топката). На стоп кадъра топката е в краката на играча зад Диков. За втори пореден мач дискусионна засада отменя гол на Локомотив и това драстично променя резултата. Не че се учудваме от това, БФС съдиите отдавна свирят против Локомотив.

За пореден път се видя, че железничарите изпитват огромни проблеми при статичните положения и за пореден мач получиха голове от тях, а не реализираха своите. С два корнера Янтра отбелязаха два гола, а преди това се бяха окопали в тяхното поле. Логично си задаваме въпросът Иван Колев ли е правилия треньор за Локомотив? Уважаваме труда, който положи до тук, но с подобна игра в Първа лига ще берем само срам. 

Чудим се на екипа на Иван Василев, не изхарчи ли достатъчно много пари в експерименти, а Димитър Васев тренира юноши ...

 ВИДЕО: Локомотив - Янтра 1:3

ГАЛЕРИЯ: Локомотив - Янтра 06 май 2021

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

Тежка загуба и скандална опасна неспортсменска контузия за Александър Любенов

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ