Печат

Царско село незаконно се опитва на спре Локомотивците

вкл. .

ts selo 2021 fake

Отборчето от околовръстното на София за пореден път го играе знаете как. Този път се  явно уплашено от атмосферата от двубоя срещу Локомотив (Пловдив) се опитва да спре Локомотивците да подкрепят отбора в днешния мач.

Вчера те публикуваха изявление, че ръководството на Царско село взе следното решение – срещата срещу Локомотив София ще се играе БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА.

Това е абсолютно незаконно Наредба 2021-2022 на БФС определя в чл. 33 в) На гостуващия отбор да бъдат предоставени билети  за не по-малко от 10% от официално лицензирания капацитет на стадиона. 

Капацитета на стадиончето е 1500 седящи места, т. е. днес те трябва да продават 150 билета за фенове на Локомотив, които са притежатели на зелен сертификат, валидни документи за ваксинация или преболедуване или представят актуален отрицателен резултат от PCR-тест (извършен до 72 часа преди мероприятието) или бърз антигенен такъв (извършен до 48 часа преди влизане на стадиона). Условията не важат за лица до 18-годишна възраст. Електронен вариант на сертификата се издава от сайта на НЗИС https://www.his.bg/bg/dgc и  може да го съхранявате в мобилните си устройства.

Цялото това медийно бълвочене вероятно е за да бъде спряна публиката на Локомотив и билети накрая ще има.

Призоваваме ръководството на Локомотив да отправи официално запитване до БФС и да сезира делегата на мача при липса на билети за феновете на Локомотив. Също така делегата ефективно да контролира процеса по продаването им и цената за домакини/гости.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Всички знаят кои са лицата от Атила... Има един Момчил ... Направете жалба в полицията

  Прочетете още...

   
 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...