Печат

Дела трябват, а не думи (Официална декларация)

вкл. .

ultrasloko

 ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ

(ОФИЦИАЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ ДО УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ФК ЛОКОМОТИВ СОФИЯ)

Във връзка с Иван Василев очаква концепция за да прехвърли акциите на феновете

Зададохме си въпроса „Кое различава рационалния човек от всяко друго същество на земята?“ Отговорът е прост – добре обмислените и последователни действия в името на голяма кауза.

Нашата кауза е Локомотив София. Ние сме тези, които ни има и винаги ще ни има. Ние сме корективът на Локомотив. Единствената ни цел е благополучието на червено-черната идея. Всяко наше действие е продиктувано именно от тази цел и така ще бъде вовеки.

Нямаме задни мисли и не въртим задкулисни игри. Ако има нещо, което отричаме и ненавиждаме, това е пасивността, нелоялността и отстъпничеството в трудни моменти. Да се търси оправдание и аргументи за несполуките на Локомотив в лицето на публиката е крайно парадоксално и обидно. Активната публика на Локомотив винаги е милеела за доброто на клуба, подкрепяла в най-тъмните моменти и въпреки геноцида над нея, в продължение на десетилетия, е тук и винаги ще бъде.

Това, което винаги е поддържало този велик български клуб е бил борбеният дух, колективната игра и стремежът към успехи. Ако имате смелостта с всички сили и безкористни намерения да действате за благоденствието на Локомотив, то ние можем само да ви помогнем, стига наистина да е така!

Ако вие не подкрепяте тези ценности или не искате да ги подкрепяте за напред, не заслужавате да сте част от Великия Локомотив София – нямате място на стадион Локомотив. Решението е ваше …

На Локомотив София са необходими активни, отдадени и последователни лидери, които не търсят оправдание в свои и чужди, а действат въпреки трудностите в името на червено-черната идея.
Локомотив София – това сме НИЕ!


P.S. Поздравяваме червено-черната общност в България с настъпващия 90 годишен юбилей на Необикновения клуб на обикновения човек. 2-ри септември 1929 година е основан (вижте тук учредителния протокол на Локомотив) един феномен, на когото ще бъдем верни до гроб. Да посрещнем юбилея подобаващо в началото на месец септември на стадион Локомотив!

От официално регистрирания национален фен клуб на Локомотив София, Железни Бригади, Drinking Boys, Red Black Pride, Vienna Lokos и всички активни фенове на трибуната.

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...