Печат

Локомотив пред завръщане у дома

вкл. .

lokomotiv montana 0 1 08

След редица подобрения около и на стадиона, комисия от Областната Управа е на път да лицензира ст. "Локомотив". Интересното в случая е, че би трябвало да получим лиценз за международни мачове, който е 1-ва категория и е над тази на БФС. Което значи, че искат, не искат хората от Бояна ще трябва да ни лицензират, а каналите на Диема Спорт ще трябва да се съобразят с този факт и да променят програмата си. С един куршум се надяваме да утрепаме 2 заека. Не се знае точната дата на проверката, но по всичко личи, че съдбовния ден ще бъде седмицата преди мач ни с Пирин. т.е. вторник 07.09. Трябва да се отбележи, че е поставена вече системата ВАР, а проектът за осветлението на стадиона ни е изпратен към Министерството на финансите. Преди около месец той е бил одобрен. Това че няма в момента допълнително финансиране, поради факта че няма редовно Правителство, не е наш проблем. Ние сме си изпълнили задълженията и предписанията. Да видим!

Освен всичко останало стадион Локомотив е държавна собственост (един от петте такива стадиона в България, останалите са общинска или частна собственост) и ФК Локомотив чисто нормативно понеже не е собственик или концесионер/наемател не може да постави осветление, защото документите за разрешително за строеж трябва да се подадат от областната управа, която представлява собственика, а именно Държавата.

С други думи Държавата, трябва да иска от Държавата разрешително за строеж на осветление на Държавния стадион Локомотив.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Всички знаят кои са лицата от Атила... Има един Момчил ... Направете жалба в полицията

  Прочетете още...

   
 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...