Печат

Горчиво или?

вкл. .

gaye foul no ne 1

Част от привържениците на Локомотив скандираха "Горчиво", а други поискаха обяснение след загубата от Хебър с 1:4. За пиринчани, Ботев (Враца) и варненските спартаклии ние и Славия сме продажници, след като с 6-те точки спечелени от гостуванията на Хебър в София, отборът от Пазарджик е с шанс да се спаси от изпадане. Трудно е да преценим игра ли се наистина този мач, всеки сам може да прецени, но фактите са:

  • отдавна има слухове, че по пазарджишка партийна/бизнес или тото линия Локомотив ще бъде принуден да загуби от Хебър
  • при втория гол на Хебър първо има нарушение срещу Гайе, където ясно се вижда, че краката на нападателя на Хебър са във вратаря на Локомотив, а после Търтов спъва и Петков, който си отбелязва автогол. За това обаче няма и дума от ръководството на Локомотив, не че след други съдийски тесли са се обаждали.

petkov foul no ne 1

  • след този гол Локомотив нападаше, но тотално безидейно и защитата допусна лесни голове.
  • Локомотив печели мачовете с битка, в този битка имаше само първото полувреме.
  • Локомотив няма ширина на състава и бе очевидно, че силите на основните футболисти свършиха след 70-тата минута, а влезлите смени не направиха нищо впечатляващо.
  • без останалия на пейката в този мач Маленбана всеки корнер вещае гол за противника.
  • с тази загуба целта 7-мо място вече е много трудно постижима.

"Горчиво" или не този мач остави горчивина за всички дошли на стадиона и много от тях едва ли скоро ще се завърнат на него. Шанс за завръщане има само ако отборът направи чудо в следващите мачове. Ексцесии този път нямаше само поради факта, че всички виждат себераздаването, което футболисти и треньор вложиха през изминалия сезон, при нови излагации обаче това едва ли ще е така.

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ