Печат

Как това има лиценз?

вкл. .

ПОБЕДА! ГОЛЯМА ЕУФОРИЯ! 90 МИНУТИ ПОДКРЕПА ЗА ОТБОРА - КАКТО ВИНАГИ!

Но остана и една горчилка. Горчилката бе, че този мач - първи домакински в елита след 6 години, не се проведе на стадион "Локомотив", а на поляната в "Спа Комплекс Царско Село"

Въпросът обаче е как тази полянка с прожектори и 5 реда седалки е получила лиценз за А група, Първа лига или Ефбет лига - както искате му викайте???

А в същото време стадионът с най-голям покрит сектор в България, не получава лиценз, дори и за мачове в светлата част на деня. За мачовете късно вечер е ясно - осветление няма.

Има нещо сбъркано в цялата система.

Не е нормално поляна с 5 реда седалки да получава лиценз за най-елитната лига в България само защото има лампи, а един от най-големите стадиони в държавата, който е държавен и се поддържа от ФК и ОСК Локомотив без да е даден на концесия, да не получи лиценз само защото държавата не се грижи за собствените си съоръжения.

В същото време същата тази държава постави осветление и направи основни ремонти на десетки стадиони в цялата страна, включително и на такива в села с жители 300 души!

ИСКАМЕ У ДОМА!

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Коментари   

 
+1 #1 Стойнето 31-08-2021 23:56
Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там. Еми супер БРАВО. Това теренче е срамно да домакинства мачове от Елита на която и да е европейска държава.
Цитиране
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ