Печат

Подписка за реновирането на стадион "Локомотив"

вкл. .

На 12.01.2022 г. официално стартирахме гражданска подписка с искане за Основно реновиране на стадион „Локомотив“. Инициирана от група фенове на Локомотив, главно от УО Железни Бригади, подкрепена с подписите на една от легендите на Локомотив - Спиро Дебърски, колоса в българската спортна журналистика и локомотивец - Петър Милушев, дъщерята на Никола Котков-Котето - Мария Коткова и общинските съветници в Столична община Димитър Антов и Владимир Митов. Подписката е входирана в деловодствата на Министерството на младежта и спорта, Областната администрация на Област София и Столична община и е със срок 3 месеца.

През тези 3 месеца, а и не само, очакваме инициативата да бъде подкрепена от всички настоящи и бивши известни дейци в Локомотив от сегашното ръководство на ФК и ОСК, през футболисти, спортисти до бивши такива под всякаква форма, било с подписа си, било с медийни изяви и други. Също така очакваме медиите и журналистите да отразяват и разпространяват подобаващо тази инициатива.

Всеки, който желае може да се включи в събирането на подписи, като разпечата сам формуляра от прикачения файл или вземе такива лично от Дървеното кафе на стадиона, където може да върне готови със събраните подписи, както и на различни събития предстоящи скоро.

Сигурни сме, че за тази добра кауза биха се подписали страшно много хора и за това апелираме - бъдете активни. За да внесем след 3 месеца максимален брой подписи на отговорните институции с апел към тях да си свършат работата, като вземат необходимите мерки стадион „Локомотив“ да се използва по предназначение, да бъде безопасно и модерно спортно съоръжение, каквото всички искаме да бъде.

Файлът за подписката може да свалите от ТУК

Подобни публикации

Моля, изберете някоя от статиите.


ВИДЕО