Печат

Писмо до Министъра на спорта

вкл. .

Отворено писмо от феновете на Локомотив София до Министъра на спорта Радостин Василев.

Г-н Василев, първо искаме да Ви честитим заемането на отговорния пост като Министър на спорта и да Ви пожелаем успешна работа в новото Ви поприще.

След като изгледахме внимателно и доста обстойно първото Ви интервю пред медиите, феновете на Локомотив София, сме леко обезпокоени! От всичко, което казахте, се разбра, че свиквате на среща ръководството на ЦСКА и Левски! Обосновахте се, че двата клуба са в тежко състояние и ще имате еднакво отношение към всички големи клубове в България. След което с половин уста споменахте, че ще имате среща и с други футболни клубове. Как така определихте кои са големите футболни клубове и кои отбори имат спешна нужда и кои не?!

През последните години ръководеното от Вас министерство финансира изграждането на осветление и нови стадиони на много футболни клубове в страната. Не искаме да вярваме, че и Вие ще бъдете за едни майка, а за други мащеха. Ние, феновете на Локомотив София, Ви призоваваме да обърнете внимание и на най-стария "Железничарски клуб в Европа".

Клуб, дал на България много футболисти и спортисти, и постигнал немалко успехи през своята 92-годишна история! При положение, че Локомотив София не играе на своя стадион и досега държавата не обърна никакво внимание да помогне на този клуб, не е ли време Министеството на спорта да вкара в дневния си ред казуса за срадион "Локомотив"?

С уважение: От феновете на Локомотив София.

Печат

Необикновеният клуб на обикновения човек

вкл. .

Локомотив София винаги е бил симпатичният отбор от София. Много хора, привърженици иначе на други отбори, не веднъж са заявявали, че ни симпатизират.

Необикновеният клуб на обикновения човек - този рефрен краси входа на сектор А на стадион "Локомотив" вече повече от година и има защо!

Преди седмица, чрез официалната страница на Локомотив във Фейсбук, една жена изпрати съобщение, с надеждата то да достигне до хора от ръководството на Локомотив. Ето какво гласеше то:

"Здравейте, пиша Ви с надеждата, че ще ми помогнете да сбъдна една мечта на моя баща! Баща ми е най- верния фен на железничарите от своето раждане. Дядо ми се шегува, че първата му дума е била “ ЛОКО”, а след нея “МАМО”. На 27.09. , татко има рожден ден. Мечата му е да има топка с автографи на отбора. Има ли някакъв начин да ми помогнете да направя един велик баща, най- щастлият човек! Благодаря!"

Въпреки, че в последните седмици, а може би и в по-голям период от време, ръководството на Локомотив взима някои неадекватни решения, контрастиращи с желанията на феновете, този път не е така.

Едно момче, което през годините прави всичко за идеята Локомотив, прави всичко за феновете, се отзова и този път. Георг Василев, синът на президента на Локомотив откликна на молбата на тази жена.

Защото футболът е за хората и Георг го знае! Адмирации, към едно момче с червено-черно сърце!

"Думите, които търся, не съществуват, защото моята благодарност към Вас няма сравнение. Благодаря Ви! А ето и видео с получаването на НАЙ- ХУБАВИЯТ ПОДАРЪК! Благодарим Ви! "

Печат

Всички във Враца

вкл. .

Победата над Славия само затвърди добрата форма в която се намира Локомотив София. Сега е моментът за масова инвазия във Враца. Да подкрепим отбора, както САМО НИЕ можем!

Организира се безплатно пътуване с автобус. За записване можете да се обърнете към някой от членовете на ЖБ (ако имате контакт) или изпратете съобщение на фейсбук страницата Loko Sofia

Печат

КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПАРКА НА КАТЕРИЧКАТА

вкл. .

От Локомотивци за Локомотивци - КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПАРКА НА КАТЕРИЧКАТА

Здравейте, привърженици на Локомотив! От около 5 месеца работим активно върху цялостното облагородяване на парково пространство в Комплекс Локомотив. Тотално занемарено, свърталище, обрасло с тръни място - нещо неприемливо за Локомотив.

Е, вече не е така, а който идва на стадиона може да види грандиозната разлика! Вече всичко е почистено, подравнено и приятно. Дори кметът на район Надежда даде рамо и вече покрай Алеята имаме осветление. Всичко това се случва единствено и само с дарения и лични средства на фенове на Локомотив. И най-вече ежедневна и постоянна работа на терен безвъзмездно!!

Мястото освен да се почисти, на него ще се изградят детски катерушки - пързалка, люлка, пясъчник, които са в много напреднала фаза и са почти готови - правени от нас за малките локомотивци. Ще се изградят пейки, места за отдих, горска библиотека, трябва да се посипе с подходящ материал, за да е удобно за игра за малчуганите.

Остава още работа, но са ни необходими средства. Днес Локомотив играе с Пирин на ст. Васил Левски от 20:30 . Ще има малка касичката, в която всеки може да постави каквато сума пожелае - всяка стотинка е важна, за да завършим проекта! Правим го за бъдещето на Локомотив!

Дай една ръка и помогни!! Обикновеният отбор на необикновения човек!

Печат

Красота изгрява на стадион Локомотив

вкл. .

lokomotiv sofia wall 20200911

Тотална трансформация претърпява пространството пред входа на А сектор през, който влизат Локомотивците. Благодарение на инициативни и отделящи от себе си Локомотивци, талантливи хора и Веско Стоянов красота изгрява и замества порутената фасада.

Очаквайте пълна галерия от процеса на създаване, когато всичко бъде завършено!

Подобни публикации

Моля, изберете някоя от статиите.


ВИДЕО

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • parva kopka na stadiona 1968

  Прочетете още...

   
 • Стойнето се бил разсърдил на тази публикация и затова Локомотив нямало вече да домакинства там.

  Прочетете още...

   
 • Ако някое капутче посмее само да си помисли да драска по платната, после щеще ходи да пикае през 5 ...

  Прочетете още...

   
 • Хем сме най-красиви, хем сме най-добри :-)

  Прочетете още...