Печат

Футболната легенда Владо Стоянов има нужда от помощ

вкл. .

georgi borisov vlado stoianov

Започна дарителска кампания в помощ на бившия легендарен централен нападател на Локомотив (София) и Черноморец (Бургас)

Владо Стоянов, който се бори с коварно заболяване. Самата кампания има своето начало от 28-и март, а средства се набират чрез еPay, по банкова сметка в ОББ, чрез изпращане на SMS-и и чрез абонаменти от 2 и от 5 лева.

Смс-ите могат да бъдат изпращани на Единен дарителски номер 17 777 с текст DMS VLADIMIR. Може да дарите и чрез ипей или ОББ, от тук.

Призоваваме всички, които имат желание и възможности, да помогнат за набирането на средствата за лечение на голмайстора.

През 2013 година Владимир Стоянов е диагностициран с белодробен дребноклетъчен карцином. Проведени са 4 линии химиотерапия, но болестта прогресира, въпреки първоначалните много добри изгледи.

Поради изчерпване на терапевтичните възможности, на Владимир е предложено да премине през имунотерапия с Nivolumab (Опдиво). Медикаментът се прилага в България, но не и при лечение на дребноклетъчен карцином на бял дроб, затова се налага Владимир да го заплати със собствени средства, с които той не разполага.

Стойността на 6 цикъла терапия през 14 дни е 44 500 лв.

Информация за стойността на даренията и разходите по системата, както и актуалното състояние на набраните дарения може да бъде открита на интернет-адрес https://dmsbg.com/12199/dms-vladimir-vladimir-stoyanov/

Можете да направите дарение в подкрепа на кауза от DMS по посочената банкова сметка:

Получател: Сдружение Български дарителски форум

Банка:  Обединена Българска Банка

IBAN: BG06UBBS80021026072940

BIC UBBSBGSF

основание на превода : „Дарение за ДМС …. (кодовата дума на кампанията)“, например „Дарение за DMS NIKI“


Сдружение „Български дарителски форум“ е администратор на DMS. Всяка дарителска кампания получава 95% от получените за нея онлайн или чрез банков превод дарения. Останалата сума покрива техническото и административно обслужване на дарителската платформа.


Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ