Печат

ВРЕМЕ Е ЗА НОВ ЛОКОМОТИВСКИ ДЕСАНТ В НЕДЕЛЯ 15:30!

вкл. .

St Dragalevci

Верни на традицията ви представяме как може да стигнете до стадион Драгалевци.

 Предполагам всички помните миналия сезон и обиколките ни в покрайнините на София. Във всяко гостуване стотици локомотивци подкрепяха Отбора. Е в неделя 05 март 15:30 ще напълним и сектора за гости в кв. Драгалевци. Очакваме нов хубав мач и слънчев ден с температури до 17 градуса. Съперникът ни е лидер в групата, като локомотивците Кристиян Добрев и Валентин Галев са с основен принос за това. Верни на традицията ви представяме как може да стигнете до стадион Драгалевци. През последните години Румен Чандъров инвестира огромни средства в базата и днес тя е сред най-хубавите в София.

Официалният сайт на Локомотив http://www.fclokomotiv1929.com/

съобщава, че освен клетката ще бъде осигурен и сектор със седалки за феновете на Локомотив. Паркирането и влизането ще става през входа за гости, до който се достига след като се влезе в Драгалевци и по улица Ламар се заобиколи стадиона, като полиция ще насочва пристигащите.

Цената на билета за мача ще бъде 5 лв.

stadion Dragalevtsi satelit

Капацитета на стадиона е 1500 седящи места плюс още 200 в клетката за гости, която се намира в северния край на сектор А.

dragalevtsi patСтадионът се намира на бул. Черни връх в началото на кв. Драгелевци на около 400 метра след кръговото на околовръстния път. Комплексът разполага със собствен паркинг, като има места за паркиране и на самия булевард, като и в кварталните улички в близост до стадиона.

paradise spirka

За да стигнете с градски транспорт може да използвате метро до станция Витоша от линия 2 и след това от спирката МЕТРОСТАНЦИЯ ВИТОША пред мол Парадайз да хванете автобуси 64, 93 или 98. По разписание има 6 автобусни коли между 14:35 и 15:11 (за последния момент), с които евентуално може да пристигнете навреме.

razpisanie Vitosha

spirki Dragalevtsi

Пътуването до стадиона при нормален трафик отнема около 10 минути. Няма спирка, която да е точно пред стадиона затова вариантите за слизане са два:
1. да слезете на спирка Водолей, след като подминете околовръстното и пред на хипермаркет Фантастико и да повървите в посока Витоша около 300 метра до стадиона.

fantastiko street
2. Да подминете стадиона и да слезете в началото на Драгалевци на спирка Гробищен парк и след това да се върнете пеш 200 м до стадиона. Този вариант е по-удачен за влизане в сектора за гости.

dragalevtsi street

Предвид очакваните задръствания е добре да планирате пристигане около 15:00.

карти от www.bgkarta.net

Цената на билета за мача ще бъде 5 лв.


Само Локо.

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...