Печат

Локо София - Мемориал Хирошима

вкл. .

hiroshima loko

Клубът на привържениците на Локомотив София изказва съжаление относно графита изобразен върху ограда на Мемориала в памет на жертвите на ядрените бомбардировки в град Хирошима. Уважаваме хората, които обичат Локомотив, но считаме, че е неуместно изобразяването на тази страст върху паметници и други защитени обекти. Извиняваме се на Всички, чиито чувства са били засегнати.

Надписите са нанесени върху преградна стена на временен строителен обект в парка на мемориала.

 Клуб на привържениците на Локомотив София

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Коментари   

 
0 #1 Теодор Стойнов 18-10-2018 00:13
Здравейте,
Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата.
Като човек и на мен не ми харесва стореното, макар че съм дълбоко убеден, че така както там стои замесено името на Локомотив, също толкова лесно можеше да стои и това на Левски, ЦСКА и който и да било друг отбор.
Като фен на футбола обаче бих искал да ви дам едно интересно предложение, с което отново да влезнете във водещите новини, но този път с добро. Защо не, на следващия ви домакински мач да размахате някакво известно количество Японски знамена? По този начин хем ще изразите извинение, хем някакво съпричастие със случая, хем медиите със сигурност ще ви отразят подобаващо, според мен.
И сега, за да не ме обвините в някаква българска тарикатщина, ще ви кажа, че не съм нито търговец на знамена, нито някой който ви мисли злото, нищо че съм обикновен фен на Левски, баща ми е фен на Локото.
Разбира се, това предложение можете както да го приемете и развиете по какъвто си искате начин, така и да го игнорирате.
Поздрави и се надявам скоро отново да играем заедно, не просто в контрола, а в мач от А група!
Теодор Стойнов
Цитиране
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ