Печат

Извинение, кой на кого?!?

вкл. .

fan guy

В  интервю от вчера Иван Василев: Филмът е приключен! Повече няма да стъпя президента на ФК Локомотив отправи обвинения, оплака се и зарече, а потърси и извинение. Ние не се оплакваме, нито извиняваме, само накратко ще разясним и питаме?

  • Първо и най-важно Локомотив е идея, общност и борба и никога няма да има собственик. Както при всички големи отбори, президента, г-н Василев е само временен водач. Локомотив е традиция, която върви със своите плюсове и минуси (трудни, гадни, нечестни), но ако не можете да носите бремето на минусите значи не сте за Локомотив.
  • Ако си мислите, че никой не оценява колко много направихте за базата на Локомотив и усилията, които вложихте тотално грешите. Това е причината да ви приемем с всичките ви минуси, но не и основание да допуснем унижение за Локомотив.
  • Кой ви цапа г-н Василев? Цапането не е ли резултат от хората от вашето обкръжение и известните Венцислав Стефанов и Тити Папазов? Ние никога няма да приемем Локомотив да се омърси с "ореола" на Славия. По-добре да се завърнем в А окръжна от колкото да играем тото в елита.
  • Задавали ли сте си въпроса защо останахте почти сам и никой Локомотивец не иска да работи с вас?
  • Глобите от феновете са големи (33 800 показва сайта на БФС, а не 46 300 лева) и са резултат от липсата на комуникация, защото вие искате да ви слушат и не приемате чуждо мнение. Сектора на агитката стои затворен и всяка димка и предмет генерират глоба, която никой друг клуб не получава за подобни прояви понеже са далеч от делегатите на мача. Всички отбори с публика плащат глоби, ако искахте отбор без фенове трябваше да си създадете нов.
  • Да, молиха ви някои хора да спасите Локомотив след Гиговите наследници. Други бяхме поканени да чуем какво ще направите. Казахте че ще залагате на школата и Локомотивското. Затова и не се заехме ние да спасяваме клуба. Резултата днес. На школата на Локомотив и викат таксаджиите, а единствения отбор в елита е на път да изпадне. Въобще знаете ли за това? А знаете ли, че често отбори от по 20 деца тренират половин малък терен? Защо отбори като Витоша 13 имат големи изкуствени балони, а Локомотивчета при порой не тренират? А група не бе самоцел, но изведнъж се превърна в такава и в нейно име всичко друго остана в миманса.
  • Въпреки обявената голяма печалба за 2021 година в клуба се работи на парче, на мускули и полупрофесионално. Питайте Октавио ако не вярвате. Резултатите този сезон са благодарение на нюха да бъдат привлечени правилните футболисти и треньор, които да сглобят отбор с дух и себераздаване, които всички виждаме и уважаваме.
Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ