Печат

Позиция на У. О. ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ относно случващото се в клуба

вкл. .

Локомотив София - клуб със славна 94-годишна история, дал множество легенди на българския футбол - в момента е превърнат в посмешище и в жалко подобие на това, което е бил. Само за няколко месеца бяха записани три унизителни загуби с по 0:6. На домакинските мачове се пращат мутри да "охраняват" и заплашват и малкото останали на стадиона фенове. Фенове, които пък са обвинявани като главни виновници за състоянието на клуба...

Уважаеми "ръководители", Локомотив е институция в българския футбол, а не чалга клуб в Студентски град. Локомотив е над вас и титаничното ви его. Локомотив не заслужава съдбата, която сте му отредили. Не на последно място, вие издигнахте кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС, действие генерално водещо до нечувано дъно на родния ни футбол.

Призоваваме ви да преразгледате цялостната си концепция и визия за развитието на славния някога български клуб Локомотив София. Къде е школата, къде са резултатите й, къде са легендите, къде е локомотивската общност, къде са сезонните карти, къде е фенският феншоп, къде е бъдещето ни?

Неподвластни никому!
Железни Бригади

ibuu 2018

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Подобни публикации

Не открихме подобни публикации.


ВИДЕО