Печат

Волейболистките на Локомотив U17 първи на турнир в София

вкл. .

Lokomotiv Devoyki U17 2018 2019 1Волейболистките на Локомотив 1929, водени от Христина Атанасова спечелиха като домакини четиристранен приятелски турнир, който бе за девойки до 17 години.

Надпреварата се проведе в зала Локомотив в София, като бе под егидата на Столична община и програма за развитие на детско-юношеския спорт.

Участие взеха Локомотив 1929, Звезди 94, ЦПВК и Ахил. Те бяха разделени в две двойки, като в първия ден се игра на директна елиминация.

В първия мач волейболистките на Локомотив се наложиха над Ахил с 3:0 гейма. Във втората среща Звезди 94 надиграха ЦПВК с 3:2 гейма.

Финалът противопостави Локомотив и Звезди 94. Волейболистките на железничарките наложиха волята си над съперничките след здрава битка с 3:2 гейма и триумфираха в надпреварата.

В мача за трето място ЦПВК победи Ахил с 3:0 гейма.

Крайно класиране:

1.Локомотив 1929

2.Звезди 94

3.ЦПВК

4.Ахил

Много се радвам за първото място и мога да кажа, че съм горда с моите момичета. Съставът ни е по-малък възрастово от съперниците, но показахме воля, хъс и огромна мотивация. Благодаря на всички момичета за победния дух и се надявам да продължим така и за в бъдеще, коментира за Viasport.bg треньорката на Локомотив Христина Атанасова.

 

Източник Viasport.bg

Волейболистките на Локомотив 1929, водени от Христина Атанасова, спечелиха като домакини четиристранен приятелски турнир, който бе за девойки до 17 години.

Надпреварата се проведе в зала „Локомотив“ в София, като бе под егидата на Столична община и програма за развитие на детско-юношеския спорт.

Участие взеха Локомотив 1929, Звезди 94, ЦПВК и Ахил. Те бяха разделени в две двойки, като в първия ден се игра на директна елиминация.

В първия мач волейболистките на Локомотив се наложиха над Ахил с 3:0 гейма. Във втората среща Звезди 94 надиграха ЦПВК с 3:2 гейма.

Подобни публикации

Моля, изберете някоя от статиите.


LokomotivSF
LokomotivSF Край на мача. Локомотив - Литекс 1:1. #lokosfinfo
 

ВИДЕО

 

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...

   
 • Благодарим за коментара! Много хора, не ползват фейсбук, правим организация от пролетта да излъчваме ...

  Прочетете още...

   
 • Успех Илиянчо!!!!!

  Прочетете още...

   
 • Скъпи Локомотивци,не трябва да съжаляваме че не сме поканени в ЦИРКА,защото и това начинание на ...

  Прочетете още...