Печат

Една приказка за Магьосник на 49

вкл. .

Vasev

Автор: Красимир Митов
След поредната победа на Локомотив, този път много изразителна и то като гост 1-4 над Берое, най-накрая започнаха и реалните оценки за работата на тима от "Надежда"! През годината по сайтове и вестници много рядко се появява информация за Локомотив, но сега всички отбелязват възхода на тима! Заглавия от сорта на: "Локо е истинският отбор на София", или "Локо намери машиниста за Европа" и т.н! Реални са оценките, но може би закъснели...! Почти никой не вярваше, че Локомотив влизайки в първата 6-ца ще продължи устрема си! Да, ама ето, че скоростта на влака е убийствена и спирачката е изхвърлена от машиниста!

А, той се казва Димитър Васев! Роден е на 10.09 1965 година или точно на 49 години, 5 месеца без 1 ден! От 17 годишен започва да играе професионален футбол в родното Локо! Негови са думите: Локо София е нашият живот! Скромен и даже с особен характер Митко е изключително дисциплиниран и това качество му помага да успее! Пое Локомотив в труден момент миналата есен, като завари разнебитен Локомотив, но бързо го превърна в Експрес! Неслучайно специалистите го нареждат до Великите локомотивски треньори Георги Берков, Васил Методиев и Апостол Чачевски....!

Да тече във вените ти "червено-черна" кръв е предпоставка за успеха! Когато работиш с любов и си отдаден на една идея през целия си съзнателен живот, рано или късно идва и възнаграждението от труда ти! Митко Васев сглоби една машина от качествени футболисти, на някои от които точно той възроди кариерата! Даде им шанс и те се преродиха ..! С идването на Емил Гъргоров - Бадема, отбора придоби още по голяма сила! А, именно лидер, който знае какво е Локомотив и как трябва да се бориш за името на клуба!

И когато имаш Магьосник на терена и Магьосник на 49, който знае какъв е локомотивският стил и го прилага по най-добрия начин, става лесно....! Има още 8 мача до края, но каквото и да стане оттук нататък Митко Васев положи основите на един прероден Локомотив! Сега топката е в тези, които управляват клуба да създадат и по нормални условия за работа, така, че Локомотив да бъде още по силен! И както скоро написа един фен на Локомотив,: "На Локомотив тази година не му трябва Европа,титла,купа,Локомотив спечели вече най-важното,а именно онова заради което е създаден,да радва обикновения човек, защото е необикновен клуб"! А, евентуалното участие в Европа ще е един подарък за добрата работа на целия тим!

източник: http://donbalon.eu

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

ВИДЕО


начало 10:55

FACEBOOK

НОВИ КОМЕНТАРИ

 • Привет, кой размер търсите от големите има 7 пъти XL и XL

  Прочетете още...

   
 • Здравейте. само Локо.:) Трябва ми една фанелканай-голе мия размер "Локо София по света" за началника ...

  Прочетете още...

   
 • Здравейте, Бих искал да изкажа мнение и предложение по темата. Като човек и на мен не ми харесва ...

  Прочетете още...

   
 • Павка думите са излишни ! Господ да ти прости и лек път в безкрайните зелени терени ! Ти ще оставиш трайна ...

  Прочетете още...